餐廳: 新源興燒臘茶餐廳
資訊:

2010-07-10 56 瀏覽
從來都未食過菠蘿油,,,,,其實正宗既菠蘿油應該係點既呢???A) 個飽係要好熱 ,,,,,之後個牛油好凍,,, 一放舊牛油落去個飽到就會溶???B) 定係個飽同舊牛油都要係凍既呢???唔知道.....我兩樣食法都試左 佢比個凍菠蘿飽同凍牛油我,,,食左一啖,,,,好難食.....個飽唔好食,,,,舊牛油都好難食!!!頂唔順....叫左呀姐幫我整熱個飽,,,,,其實都係叮番,,,,不過唔緊要,,,唔叮舊牛油,,,,放左響隻叉到,,,,個飽之後都唔係話好熱,,,,不過一番舊牛油就溶曬,,,,我都係覺得唔好食,,,,可能係個飽同牛油既問題掛,,,,,我都未食過咁難食既菠蘿飽架!!!下次試過第二間!!
從來都未食過菠蘿油,,,,,
其實正宗既菠蘿油應該係點既呢???
B) 定係個飽同舊牛油都要係凍既呢???
唔知道.....

我兩樣食法都試左

佢比個凍菠蘿飽同凍牛油我,,,
食左一啖,,,,好難食.....
個飽唔好食,,,,舊牛油都好難食!!!
頂唔順....

唔叮舊牛油,,,,
放左響隻叉到,,,,
個飽之後都唔係話好熱,,,,
不過一番舊牛油就溶曬,,,,
我都係覺得唔好食,,,,

下次試過第二間!!