木球, 除英國佬外, 更有好多印巴籍人打. 咁叫得做木球會, 除大大鬼外, 自然多印巴人啦! 有得印巴人, 自然會有咖哩食. 而木球會嘅咖哩, 聽說很棒.而我竟然多年來未試過. 是夜決定唔食中菜西餐, 嚟個咖哩小試看看如何結論, 味道係好嘅, 種類亦很多, 只能試三, 四味有點可惜, 相信要擇日再細嘗. 味道跟食過覺得比較好的印度館子沒兩樣, 香料品種落得夠, 但相信要迎合華洋結集嘅會所, 所以味道不算極濃.只係飯, 不是印度米而係絲苗米有點掃興, otherwise, a good meal!我嘅favourite dish(洋名lamb vindaloo)辣哩羊, 羊酥夾稔, 哩夠晒辣, 頭頂霧汗之餘, 亦有鼻水眼水 仲有炸洋葱炸洋葱, 好大兜, 呢味唔係間間印度館子有, 炸粉有啲咖哩味, 香口異常但亦相當熱氣

波蘿炒飯, 炒得一粒粒
唔啦耕嘅局海鮮飯,但kcc嘅局飯類亦相當不錯
lamb vindaloo
哩雞, 一啲都唔鞋
即整naan, 香噴噴
脆扑扑嘅papadom+ 9唔搭八嘅絲苗白飯
炸洋葱
咖哩角, 內有青豆, 所以我冇吃, 但家人話好食
2010-03-20
波蘿炒飯, 炒得一粒粒