2010-03-12 80 瀏覽
其實都食過呢間裕滿人家幾次了,今次第一次寫佢食評,標題係平穩的質素,就係因為我每次來食,都覺得呢間食店有唔錯的感覺,無論食物質素,環境衛生,都感覺良好.今次坐近大電視附近,反而無咩睇電視,事關有兩枱大陸同胞客人,好似係度慶祝緊,所以都幾嘈,連我地一家人傾計講野,都要講到好大聲先知對方講咩.就可想而知個環境係幾嘈啦.好彩,食物質素就無因為嘈雜的環境而變差左,食飽飽有好甜的紅豆沙送,但真係太甜了,雖然佢D紅豆都整得幾林,如果碗野無咁甜,我會食得哂既.推介佢既乳鴿,細隻得來都有D肉食下既,夠香夠脆,炸得岩岩好.仲有佢個翅,都幾足料,同埋唔覺有味精,味道幾好.仲有清蒸班仔,真係蒸得好,唔太熟,送白飯一流.仲有,仲有,佢個炒芥蘭,加左D唔知咩魚乾一齊炒,特別香,菜亦好嫩,新鮮,食到唔停口呀!

仲有佢個翅,都幾足料,同埋唔覺有味精,味道幾好.

仲有清蒸班仔,真係蒸得好,唔太熟,送白飯一流.

2010-03-05
生日