2009-11-25 16 瀏覽
今日同班冇見一班ge同事響太古坊唔知依咩好,遊吓遊吓就遊左o黎「誠壽司」。小弟lunch鍾意食日本野,所以響各區都食過唔少。 依間野絕對唔係難食,之不過有比較就確係遜色左d 套番讀大學business class果時成日聽果句:「stuck in the middle」,就係依間野ge情況啦~ 主菜:鰻魚飯 ---------- 整體係可以ge~ 不過d醬味就咸左d,蓋過鰻魚味啦。又鰻魚份量少,本來我都好讚成「貴精不貴多」ge,可惜材料只係普通野,用濃醬係補唔番ge~ 飯係典型珍珠米熟成ge,一粒粒有召頭,好唔好食就睇口味啦 跟餐食物、面豉湯 ---------- 中規中矩啦~ 餐飲: 芒果紅茶 ---------- 熱飲以芒果味入茶,有新意,值得一讚! P.S. 明碼實價,冇加一,「誠」也~ 總結,如果唔想食成個set lunch,又想食日本野ge話,依個價錢食到附近Misocool ge 主菜嫁啦~ 建議餐廳ge老闆搞多d新意思,唔好走平凡路線啦~

跟餐食物、面豉湯 ---------- 中規中矩啦~

!

P.S. 明碼實價,冇加一,「誠」也~

鰻魚飯
跟餐