小叮叮^o^
小叮叮^o^
3篇食評儲存為心水食家
笑臉2009-11-03(屬於相關食評)
    南瓜餅

川北涼粉

農村沙家肉夾飯

酸菜魚

椒扁炒肥腸

??豆腐

??腩肉夾包

涼曬白肉

tongue哈!哈!今日2009/10/26號....晚上十時到達....smilesmile
終於約齊人完成今次嘅巴蜀風...<豪門夜宴>...^0^....tonguetongue
今晚我們五位嘅...<豪門夜宴>...^0^....菜單如下:lollol
bowl口水雞tonguetonguetongue夠辣,勁底食,用笋伴底!!夠爽口!

bowl毛血旺lollollol有黑柏葉,黃鱔,黃喉,似啫哩!鴨血夠滑!用芽菜伴底!

bowl蟹黃豆腐羹lollollol豆腐好滑, 充滿咸蛋香味,濃郁又滋味!

bowl酸辣粉X1lol夠酸加辣仲正!

bowl川北涼粉X3(不辣X1)tonguetongue凍凍地,滑溜溜!原來唔辣嘅都好好食!

bowl涼曬白肉lol有趣嘅菜式,刀工精細!

bowl酸菜魚smilesmile平平地嘅己經好好食!湯好味!唔食辣嘅要試!

bowl農村沙家肉夾飯smilesmile有趣菜式,糯米超軟,腩肉夾豆沙,甜甜地人多可以試試!!

bowl南瓜餅tonguetonguetongue超好食,外脆內軟,超好食!

chopstick椒扁炒肥腸sad肥腸唔肥,很脆口,似薯片!但咸左D!唔覺辣!

chopstick??豆腐sadsad唔記得菜名,下次補回,唔好食,好多粉,無豆腐味!

chopstick??腩肉夾包sadsad唔記得菜名,下次補回,唔好食,個包好硬,無乜味!

chopstick一支大可樂,兩罐王老吉!!

巴蜀風...<豪門夜宴>...^0^....埋單價¥319....超值!!tonguetonguetongue
推介菜式:酸菜魚,農村沙家肉夾飯,川北涼粉,南瓜餅
用餐日期: 2009-10-26
是次消費: 每人約HKD60

評分:味道 4   環境 3   服務 5   衛生 4   抵食 5

推介此食評

靚相

共有1 人投票
查看結果
此食評的留言
如要加入留言, 請先登入
相關的食評
此食家於近30日內為此餐廳提交的食評, 當中的笑喊臉及分數會作平均計算。