(非會員)
2009-10-24 75 瀏覽
今晚到了國際都會商場用膳, 其實商場內有很多不同類型的餐廳, 但不部分都要輪位, 剛好見到此店不用排隊, 而且環境OK, 雖然價格比較貴, 但念在不用排隊,就光顧此餐廳, 當時是晚上7點, 我朋友落了一碗咖哩豬扒飯, 而我就要一碗烏冬, 不到5分鐘, 朋友的咖哩豬扒飯便到了, 我當然著朋友先吃, 過了20分鐘, 我的餐還未有, 當時已催促店員A, 還問他有沒有漏單, 而店員A 當然說廚房已準備中, 好的, 那我就多等一會, 又過了10分鐘, 還未有, 結果我又7PM入去時無咩客戶到差不多8點愈來愈多客, 我的餐依然未有, 之後, 店員A竟然通知說廚房太多單, 做不切, 要求我先取消ORDER!!!!!!問題是, 我下單時店內並不多人, 不明為何等了30分鐘後才說做不來, 要求我取消ORDER, 太過份了, 連建議其他可以快上的餐都沒有, 好像不在乎你一單半單ORDER, 結果, 我們唯有結賬價值75元又細又味道麻麻的咖哩豬扒飯後即走!!!!!!!!呢D真係叫做裝修一流, 服務9流

呢D真係叫做裝修一流, 服務9流
2009-10-23