2009-09-27 14 瀏覽
難得入到粉嶺路過門口見到幾漂亮~~‧先講下門面~ 個裝修幾好~ 卡位好寬倘~D位隔得好開~唔似出面果D鋪頭因為店好細﹐D人講住野就成個街市甘~坐得好舒服~可以傾到計~~‧D waitress 好有禮貌~ waiter就差少少~~ 不過整體係OK既~ 兩個人叫左﹕ 明太子沙律卷﹕口感好得意~ 配答得幾好~壽司飯唔錯~ 海膽魷魚卷﹕無咩特別~ 火焰帆立貝壽司﹕我以為係生既帶子火焰個面~~ 不過turn out 都OK~ 火焰海鰻壽司﹕呢個超級好食~~ 玉子壽司﹕玉子呢家野唔係間間做得好~ 呢間都ok~~其實好過一D 大既連鎖壽司店 劍魚腩壽司﹕幾好食~ 無咩根~ 左口魚邊壽司﹕呢個真係要讚﹗ 峰壽司.板前..板長..千兩果D係好薄博1-2片仔~但呢個係好厚身~因為呢個魚邊主要係食個口感~如果好食既係會爽口~~所以系呢間食都唔錯~~~~~~~ 醬燒黑豚肉石鍋飯﹕ 上臺既時候熱辣辣~味道好香~D豬肉片厚切~ 好入味~ 配飯一流~~~ 七味軟殼蟹反卷﹕唔需要點任何野都有味道~~ 個蟹炸得脆~放耐左少少都唔會變林~ (飲品) 綠茶yogurt drink﹐芒果yogurt drink ﹕ok l
難得入到粉嶺
路過門口見到幾漂亮~~

‧先講下門面~ 個裝修幾好~ 卡位好寬倘~
坐得好舒服~可以傾到計~~

兩個人叫左﹕
明太子沙律卷﹕口感好得意~ 配答得幾好~壽司飯唔錯~
海膽魷魚卷﹕無咩特別~
火焰海鰻壽司﹕呢個超級好食~~
劍魚腩壽司﹕幾好食~ 無咩根~
左口魚邊壽司﹕呢個真係要讚﹗
(飲品) 綠茶yogurt drink﹐芒果yogurt drink ﹕ok la ~幾號好飲既~~~

整體來說~ 裝修好漂亮~ 服務好好 (其中有個女侍應好有禮貌﹐我已經填意見卡讚她) ~~~食物係好食 (當然唔係同D貴價野比)~~~

會推薦比朋友
前﹕劍魚腩 ﹐中﹕左口魚邊﹐後﹕玉子