2009-08-10 13 瀏覽
8月5日會考放榜~雖然成績一般~但總算讀到我like的野!!so都好happy!!丫哥同我慶祝~so請左我食日本料理放題!佢帶左我去呢間青葉度食!!不過今日好多人~so要等!(可能會考放榜!!哈哈!!)我同我哥都算大食~不過果晚我大食過佢,不斷咁點點點!!我覺得d sashimi都ok!!最like三文魚同甜蝦!!不過d吞拿魚就好難食.....而壽司,我就like饅魚同甜蛋~2樣都叫左好多饅魚食唔到有硬塊~可能佢切左!!不過佢d雞軟都好唔掂..細細"笠"+好油同好怪.....好彩d雞肉串都尚可接受!!不過好可惜佢宜家冇左章魚燒~我哥說以前有的!!unhappy而手卷~我都feel ok~佢有d加左mango~好夾同幾好味!!仲有佢個牛肉烏dun都好好味!!如果唔係飽到上心口!!都會叫多碗!!呵呵!!野飲方面~我feel 一般~不過都唁差,保險d可以叫返可樂=)~而佢除左壽司,sashimi之外~仲有得食日式火"war"~不過我地冇食!驚太飽!!呵呵!最後食曬以上d野仲有肚的話~可以點甜品(有涼粉,o者o里,我都有食!都ok~好難會難食!!哈!),水果有西瓜~(都好甜)最後仲會有個雪x滋
我同我哥都算大食~不過果晚我大食過佢,不斷咁點點點!!

壽司,我就like饅魚同甜蛋~2樣都叫左好多
饅魚食唔到有硬塊~可能佢切左!!

不過好可惜佢宜家冇左章魚燒~我哥說以前有的!!
unhappy

最後仲會有個雪x滋比你!!
總括黎講~味道ok~不過win在夠抵食!!一個人$139加埋一都係$15x左右(好似)!!非常抵!!
以後有機會會再黎=)
2009-08-05