當知道中環都有間太興時, 游說同事一齊去食結果不負所望, 大家都讚口不絕!本以為中環店會lunch hour勁多人, 但又唔係, 佢地庫都幾大, 而且座位算坐得舒服只係有某d位置竟然都放埋檯, 如果遲黎既可能要坐個d奇怪位, 未必咁舒服囉(奇怪位: 冷氣槽隔離, 凍死 / 疑似雜物房, 應該無waiter睇到吧 / etc.)有午市套餐, 其實都係食個幾樣野我點左叉燒燒肉飯+冰鎮奶茶落單好快, 送餐都好快冰鎮奶茶同樣好味, 同事都讚好! 叉燒燒肉飯話要多汁, 真係有多汁, 仲另外俾多碗汁我地, 不過份量就唔多飯就仍然好多, 忘記叫少飯...同事叫左原隻鵝脾, 佢話超好味, 好味過附近有間以燒鵝出名既鏞X喎... 我地食完佢都好快手幫我地收碟, 但就完全唔趕客, 呢樣值得一讚!
當知道中環都有間太興時, 游說同事一齊去食
結果不負所望, 大家都讚口不絕!

有午市套餐, 其實都係食個幾樣野
我點左叉燒燒肉飯+冰鎮奶茶
落單好快, 送餐都好快

冰鎮奶茶同樣好味, 同事都讚好!

飯就仍然好多, 忘記叫少飯...

2009-06-11
  • 叉燒燒肉飯