(非會員)
2009-05-17 3 瀏覽
嘗試過多間日式放提,感覺一般,今次在一生,有不錯的體驗.我們一行四人因為很久不見,Book左不限時間的放提,每位$168,由7:30一路坐到差不多12:00,食物ok,款式多,份量小,可嘗試多款不同品種.魚生可能因為流量快,新鮮!其他熱食味道不錯,有好多款不同的沙律,非常清新可口,炸物都唔錯,特別是炸泎山,口感和味道都好特別.重有海鮮窩和牛肉窩,各有特色.每碟份量小小,飲品更加開心,汽水$12三支,清酒只是$28一瓶,另有其他特飲,都好平.最想稱讚一下他們的服務員,雖然看見他們由開工做到收工一直未停過,好辛苦,但都好好,叫他們幫忙(例如沖茶,落單....等等),唔會應左你就行左去唔記得,一定會做到,但人手唔係好夠,如果老板請多幾個人幫手,會更加好.
嘗試過多間日式放提,感覺一般,今次在一生,有不錯的體驗.

2009-05-16
生日