2008-11-07 17 瀏覽
呢間餐廳既評語都幾好, 約埋兩個fd 去試, 果然冇失望.牛油果鰻魚卷 - 好味好fresh, 卷既皮好有彈性, 唔似其他的得個"粉"字雜菇墨魚汁濶麵 - 汁好creamy 又夠味, 麵亦唔太淋, 岩岩好, 值得一試焗芝士煙肉薯片 - 初初大家都以為會切得好薄既薯仔片, 原來唔係, 不過都ok 的, 芝士一流, 夾時真的可以拉長, 好過癮, 味道亦很濃焗芝士青蠔 - 又係芝士, 真係好好味, 青口冇怪味, 應該算新鮮吧~ 青口下面原來有薯容, 飽晒海鮮薄餅 - 餡料比想像中多, 多到好像食唔到薄餅, 味道係ok的還點了甜品:香蕉芒果班戟 - ok啦, 不太突出香蕉朱古力雪糕新地 & 綠茶雪糕芭菲 - 滿滿的一大杯, 份量和視覺已經加晒分, 真的太飽了, 但我地都狠狠地食晒, 日式甜品的確不錯提示: 恒生和滙豐都有九折
呢間餐廳既評語都幾好, 約埋兩個fd 去試, 果然冇失望.

還點了甜品:
香蕉芒果班戟 - ok啦, 不太突出
提示: 恒生和滙豐都有九折
牛油果鰻魚卷