2008-07-08 14 瀏覽
之前係中環番工, 周不時都會食下呢間大排檔, 喜歡它平,靚,正, $6.5一碗鮮磨芝麻糊(我見到有黑芝麻,白芝麻,好似仲有d 杏仁), $16 一碗好好食既豬手麵, 邊度搵丫, 我本人唔太喜歡食d 痴粒粒既野, 不過佢既豬手就真係唔知點解咁好食, 由於對正條荷里活道, 果度有好多賣"舊時" 既野, 有間對都正既故玩店既2樓,有時個店主都係度自己彈下中國琴,如果好彩的話, 一路食碗$16 既麵, 仲有人同你伴奏tim. 味道:最正豬手, 有時我都會買淨豬手($3x) 回家加宗.環境:不過夏天食都幾辛苦, 因為真係食完,全身大汗ga.服務:好老鋪feel , 人係粗魯, 但係非常友善衛生:大排檔既外觀唔靚, 不過touch wood 講句, 食過咁多次既大排檔都未試過唔舒服,因為我都幾易腸胃炎.抵食:完全抵食.

味道:最正豬手, 有時我都會買淨豬手($3x) 回家加宗.
環境:不過夏天食都幾辛苦, 因為真係食完,全身大汗ga.
服務:好老鋪feel , 人係粗魯, 但係非常友善
抵食:完全抵食.