2008-07-07 18 瀏覽
見OR 咁多人推介, 次次經過都好想幫襯, 但人龍實在太長, 飲友又話要等成40分鐘, 好可怕. 所以都係打消呢個念頭. 今次行過, 排隊的只有兩人, 等的也不超過十個, 即刻唔洗諗, 買啦. 雖然係等9個號碼, 都等咗10分鐘先有. 你都咪話唔耐....要了招牌波霸奶茶和 x x 咖啡沙冰. 波霸奶茶, 講真, 一d都唔特別, 比happy lemon 的遜色, 可能我較喜歡那燶燶地的炭燒味卦. 而佢的 x x 咖啡沙冰, 就非常正. 炭燒咖啡味, 正如之前講, 係我杯茶, 仲要有粒粒朱古力碎, 好有咬口, 正呀! 今次要了少甜, 都好ok喎, 唔洗微甜都剛剛好!味道其實唔錯, 視乎你揀咩啦, 但的確係抵的, 一杯成700cc喎. 我買了邊看戲邊飲, 飲到睇完都未飲晒. 買完後發現人多了很多, 真好彩, 若遲了十分鐘, 我諗我們又緣慳一面了.
所以都係打消呢個念頭.

你都咪話唔耐....

今次要了少甜, 都好ok喎, 唔洗微甜都剛剛好!