2008-07-03 7 瀏覽
對上一次帶阿媽黎食宵夜時段大失所望, 點知今次口痕又忍唔住再黎食多次, 水準又好返喇~呢個新menu多左好多火脊壽司, 我呢個"生野"人都要轉下口味一試!!咖哩火脊半熟蝦壽司$20(咖哩味唔會辣but真係好鬼香咖哩味!!正到暈!!)鮮魚醬油火脊章紅魚壽司$20(呢個最差, 都係生食好味d, 腥到嘔!!)胡麻醬火脊甘蝦壽司$30(原來芝麻醬加半燒熟甘蝦係可以咁好食!!真係唔試過就唔會知, 隻蝦正到痺!!)北海道煙豚肉$22(個樣同相一d都唔似, 食落好大陣"煙"燶味, not my cup of tea~)仲有食開既炸蝦壽司, 炸蝦手卷, 山葵八爪魚壽司, 同男友個人show叫左7碟既三文魚壽司-_-... 都一樣咁好味!!!另外仲叫左魷魚鬚壽司, 赤貝壽司, 響螺壽司, 八爪魚壽司, 燒牛肉卷, 芝士蟹子壽司!! 呢d都可以唔叫, cos未去到差but真係只屬一般!!
  • 今次係咖哩火脊同胡麻火脊系列壽司!!