2008-06-07 207 瀏覽
晚上係度開 party, 有八圍, buffet 形式! 上海廳個場剛好...! 侍應服務唔錯, 有禮!食物種類唔多, 人大了, 頭盤如蠔, 沙律, 刺身都無掂, 種類亦唔多! 熱葷大概十種, 我比較鍾意食既有龍利魚卷, 幾滑, 牛尾就好肥, 咖哩牛腩都唔錯, 菜就麻麻, 只有小棠菜! 同事介紹飲湯, 帶子羹, 我怕生粉水! 甜品就真係水準以下, 芝士餅無芝士味, Tiramisu 無咖啡味, 但黑森林既車里子就幾濃酒味, 唯一好既甜品係 apple crumble, 面脆脆, 夠熱, 蘋果夾埋肉桂香味, 唔錯! 食物水準只是一般, 但一班朋友仔玩得開心就最重要!

店內
crumble
甜品區
店內
$N/A (晚餐)
crumble