(非會員)
2007-10-26 6 瀏覽
今日第一次入這個網,自問住左元朗30年, 都想睇下我favour有幾多分......先得果3星?無野呀?.?再睇番d4星5星......好明顯有人落廣告啦,等我話比你地知秋月如何啦~1)環境,整體感覺ok,迫左dlo,好似用緊膠布?.?如果係就換左佢啦~好唔match呀。新果邊就冷冷清清咁law2)味道,唔駛講野啦~唔好話係元朗,出面好多有名既都未夠佢好食啦~仲想講下D菜式,佢地個MANU有幾年都無改了,好彩有TODAY SPECIAL,唔係都幾悶3)服務,d姐姐仔傻下傻下又無個做得長,10問9唔識(係唔識,唔係唔應)老闆娘,攪攪佢啦~仲有新果邊好似孤兒仔咁,再攪攪佢啦~4)我同老婆去開晚餐都係180~300到, 邊有一個人300以上咁誇丫~一個人90-150有咁既水準,5星抵比啦~5)所我無咩印象,其他就非常乾淨~其實我都覺老闆娘好寸,仲要係非常寸果隻,唔係話佢對客既態度,係話緊佢縫星期一唔開工,新年又放超長假!!!老闆娘,我撐你ga,不過呢排好少幫親,老婆唔係HK一個人黎晚飯怪怪的,12月我一定同老婆黎!!!地區小店黎講你做得非常好gala,想更進一步就攪好d服務同搵過個好d既鋪啦

5)所我無咩印象,其他就非常乾淨~

老闆娘,我撐你ga,不過呢排好少幫親,老婆唔係HK一個人黎晚飯怪怪的,12月我一定同老婆黎!!!地區小店黎講你做得非常好gala,想更進一步就攪好d服務同搵過個好d既鋪啦!!!