2007-04-22 52 瀏覽
平時都有食開奇趣餅家的東西:皮蛋蘇- 一向為媽咪鍾意食的食物,所以一經過就會買,由於媽咪唔會食晒成個(一個人隊成個皮蛋落肚真係幾係唔健康),所以我會同佢分半食,無花無假,真材實料,好好味缸蘇餅- 由細到大都鍾意食,呢度的缸蘇餅新鮮(多人買去貨快,無隔夜)!角仔- 全店至愛,好可惜只係農曆新年至有得買,我會一口氣買2、3磅,有D分比屋企人親友、當然要留返一袋比自己慢慢享用~~ 皮鬆、餡料足、甜度適中,唔講得少。(都唔平嫁,成50幾蚊先得1磅,不過好食起來,都係無所謂了)牛耳- 呢個係比較冷門的小食,唔係好多人有鍾意食牛耳呢舖引,不過細個時,缸蘇餅同牛耳係其中2鍾至愛食物,這裡的牛耳確亦不錯,一包好快食晒。香蕉糕- 過甜,無其他店內其他食物咁好味。
平時都有食開奇趣餅家的東西:

香蕉糕- 過甜,無其他店內其他食物咁好味。