(非會員)
2006-09-17 34 瀏覽
妹妹講過呢間餐廳食物麻麻,價錢在此區屬貴;但都與男朋友試一試虛實!一望見餐牌,果然比常去的尼斯餐廳set dinner貴,成九十幾蚊!叫左一個牛柳同T骨扒,味道好淡...淡而無味!相信換食較濃味的黑椒汁都差不多...(當時係要燒汁)覺得佢地著重碟上裝飾多於菜式味道,放左橙同火龍果,顏色鮮艷(哈哈,配襯生果反而仲有味道)至於塊扒亦唔係煮得太好,男友T骨扒切到最後好難切,仲要要求侍應換把利刀添...最後到甜品部份, 反而我地二人都覺得幾好, 佢地有幾個選擇俾客人選,我地要左朱古力&益力多摩斯,幾好味!聽到老闆娘同客人講,佢地有d芝士蛋糕係批發做,然後送黎餐廳,賣相都看似幾好味,好似係餐廳重點!侍應服務態度好,即使係外賣客都好殷勤對待,值得加許!餐廳裝修都ok,相信花了不少心思;但座位比較少,好有機會有唔識0既人坐得好近!見老闆娘同幾檯客人傾計,詢問味道如何,似乎係熟客居多,否則好難在此區花費成佰蚊食一個晚餐!
一望見餐牌,果然比常去的尼斯餐廳set dinner貴,
侍應服務態度好,即使係外賣客都好殷勤對待,值得加許!