(非會員)
2006-05-26 11 瀏覽
看過以下既食評,發現好多負面評分就我個人經驗,去過三次都覺得果度好好,最岩情侶撐臺腳食物: 強烈推介咖哩炒蟹,d汁好食到差不多要連碟都奶埋!佢既咖哩汁一d都唔辣,而且好甜,有濃烈既香料味道,最o岩唔食得辣既人食~因為呢道菜,令我念念不忘,此後在其他餐廳食其他咖哩都會懷念呢度既咖哩炒蟹次選柚子沙律,酸酸甜甜,鍾意魚露既朋友一定鍾意食。有次懶得排隊所以去左王珍珍食柚子沙律,味道如同嘔吐物!同rice paper相比簡直係天淵之別甜品推介french kiss,上面既rasberry雪笆中和整個甜品既甜味,好好食環境:對住維港,唔算好靚景,但係鍾意入面既裝修同餐牌,好有styleservice waiter, waitress好nice,有次同婆婆食,佢都好鍾意咖哩炒蟹,但係佢唔係識剝蟹。佢同個waitress講,個waitress就主動幫佢問廚房可唔可以轉龍蝦,易剝d嘛。仲俾左張卡片叫我婆婆下次去可以打俾佢,幫佢叫廚房轉龍蝦,非常體貼~價錢:惟一缺點就係價錢真係唔算平,不過鬼叫d野好食咩,環境氣氛又好,貴都無計啦~
看過以下既食評,發現好多負面評分
就我個人經驗,去過三次都覺得果度好好,最岩情侶撐臺腳

service