中文 | English
食客HK
我是住在青衣的食客HK。我是一名student,在加拿大工作。我最常於旺角太子荃灣出沒,最鍾意京菜 (官府菜)滬菜 (上海)日本菜酒樓小食店大牌檔火鍋燒烤自助餐
食評會員 0次成為首位寫食評會員
顯示選項: 所有香港 澳門

2014-03-29
類別 : 日本菜日式西餐自助餐

失望既經歷!

我己經係團購試過好多唔同既日本AYCE既食店。
其實有好多都係唔太差。
今次一鳴驚醒夢中人!

令我醒覺既==>自己唔應該再為平十幾二十蚊去買團購試新野(unless 自己已經去過間野)。

而觸發我醒覺既係該店既不足:
1.好多溜單既情況
2.personal 野: 就係-我同女朋友一心唸住有正正甜蝦食,點知原來伊間野用d small size 蝦 disappointed sad
3.的sushi 麻麻地, 其他野就正常啦...
4. MOST IMPORTANTLY, 我地今餐要比$159 (coupon price) + $75 (additional charge)
加加埋埋要成 $234 (人地walk-in都係238加1)....伊個團購又真係唔抵!
*我寧願去食大喜屋or番本+$60 吃超巨甜蝦喇 with repect to the price smile

但係.....
有野要讚。。。就係有幾個waiter/waitress 好好禮貌smile keep 住呀! 服務好真係有可能留到客嫁。

總結, 我自己應該唔會再去嫁喇 (至少短期內唔會)

仲有就係...我唔會再為平10幾20蚊就走去試新野嫁喇。

題外話/補充資料:
我唔會再為平10幾20蚊就走去試新野嫁喇 sad
堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2014-03-28
是次消費: 每人約$234 (晚餐)
用餐優惠: 團購

推介此食評