中文 | English
我是maggie403。
食評會員 0次成為首位寫食評會員
maggie403  等級1
顯示選項: 所有香港 澳門

2014-01-13
類別 : 港式西餐廳私房菜素食自助餐

試過兩次都係朋友生日去慈航食素慶祝, 第一次係非素食者,第二次生日主角係素食者,因為係慈航食過又覺得幾好食幾抵食,所以就去多次~~

今次分享第二次經驗, 預先BOOK左位,去到唔駛再另外等VERRY GOOD! 裝修環境舒服自然,牆上今次比上次多左好多簽名呀!!

每日唔同:

1)頭盤
2)主菜
3)甜品( 今次無影,係紅豆沙)
4)自助BAR任食

真係煲左幾個鐘既羅送湯,夠火喉,濃味得來唔味精,脆卷外脆內軟,唔油利,好好食

除左有素蝦,蟹柳,魚蛋,仲有鮑魚TIM,鮑魚好有咬口,好鐘意食!

撞岩試菜,同行朋友可以叫其他頭盤,呢個又係超讚!!!

撞岩試菜,同行朋友可以叫其他頭盤,呢個又係超讚!!!

撞岩試菜,同行朋友可以叫其他主菜,啡南雞飯,素雞點僵蓉超正,我仲用僵蓉撈飯,素既比較健康所以唔怕油XD

除左頭盤,主菜同甜品每日唔同外,連自助BAR都成日推出唔同食品,次次都有驚喜XD

推介美食: 羅送湯+素腸脆卷,海鮮串燒,頭盤-椒鹽豆腐+忌廉湯,自助BAR
堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2013-10-28         慶祝紀念: 生日
是次消費: 每人約$100
用餐優惠: VIP有9折