中文 | English

睇openrice 見到柴灣有間酸辣粉
就去試試佢啦😋
叫左一碗細既中辣($20)加牛丸$6
其實中辣真係幾辣💧但又好正like
(女友食開譚仔中辣都覺得辣)

一碗大既小辣($25)再加左豬頸肉$6同雞扒$6wow好足料
再叫多左個紅油抄手 $12 有12隻shocked
呢個價錢就食到 又足料又好味like下次會再食

題外話 叫中辣時店員溫馨提示問我地食過中辣未🤭話佢地既中辣好辣

值得一讚店員nice有禮貌flower會再光顧

用餐日期: 2019-03-15
是次消費: 每人約$37 (晚餐)

2016-11-29
類別 : 日本菜西式咖啡店日式西餐樓上cafe

本來要牛油果豆腐沙律  冇,之後要呢個all  day  breakfast  ,大啡菇冇曬炒什菌ok?過幾秒  原本個隻雞蛋冇曬  要温泉蛋ok?  好 終於黎到了 望住對面 人地個牛油果甘多既 過幾秒 牛油果我地岩岩賣曬 完 🙄

2013-11-21
類別 : 日本菜任食/放題適合大夥人慶祝紀念日

今日同朋友一行五人諗住試下呢間放題,先係要落樓梯落到地庫,環境又焗又迫,排隊等入座既人要逼係門口等,安排極度混亂!
之後我地安排左坐近門口既位置,坐既梳化係爛既,食食下 牆邊仲要有蟻!!😨😨
我地開始叫野食喇,食物紙得4、5張,選擇少都算,食物質素仲要差!!
先講刺身,唔夠凍。。
赤貝刺身不太新鮮,三文魚同甜蝦刺身已算是全晚潛吸最好食既😅
抱住一絲希望再試熟食,點知都係失望!完全唔好食,其中既焗蠔 羊鞍燒到可以成舊炭咁😱😖我完全唔明點解可以拎出去俾客食。。其他野例如:
牛油雜菇: 唔夠熱同埋太咸!
蟹粥: 太咸
天婦羅都可以,但又啊係唔夠熱
真係唔知點解會有咁多好評.....
最後,甜品方面,今日竟然停電無雪糕
下 唔係嗎?雪糕都無?😥

食物選擇唔多,質素唔好,環境又唔好,最重要係呢度完全人手不足!叫極都無人😡😡成個場得個5-6個樓面!服務不好,埋單每人都約$230!呢個價錢比佢好既放題有大把!下次唔會再黎!!
堂食等位時間: 10 分鐘
用餐日期: 2013-11-15         慶祝紀念: 生日
是次消費: 每人約$230 (晚餐)