中文 | English
顯示選項: 所有香港 澳門

2013-03-23
類別 : 日本菜壽司/刺身

呢間野真係huffy食材真係唔錯 價錢夠公道

樓面服務值得比個GOOD!(除左個帶眼鏡女人,淨係識係到玩電話 師傅做緊order係格離係咁講野D口水飛晒落去

咁 食左1個鐘左右野見唔到佢做D咩睇怕都係老闆D親戚黎

但係處理食材真係好有問題 當日order左吞拿魚腩手卷,見到個師傅係鉆板到係咁拉刀 好似清潔緊咁

但係估唔到就係我個手卷黎,真係好恐怖 環境又係,唔知點解地下好多水,而且舖頭入面仲有好多小動物飛黎飛去

見到放藥既位置死左好多隻細細粒既野,大佬點食野呀!!sad 廁所已經反映到呢間舖既衛生問題 雖然師傅係帶手套

但係有咩用呀!咪又係四圍拎野 最過份就有一樣野,我見到個位師傅整緊活赤貝刺身個陣 竟然大大力"拍"一聲掉落地下

之後仲可以望住D同事奸笑!好彩我地冇叫活赤貝刺身 但係我地食左唔少壽司都有少少反胃

望到咁緊係那那聲走人啦!

帶子同三文魚好食,但係個辣味三文魚軍艦 雖然個汁好正 但係食得出D三文魚係有少少臭

同埋赤貝壽司好滑,好似有D鼻涕係面咁,全晚食得最放心既竟然係熟食,雞軟骨同個魚鮫燒得好正!

有一刻係到諗會唔會係老闆係入面整燒物。。呢間係壽司刺身專門店 刺身竟然係咁樣處理 個手卷竟然係清潔完既野包成一

個手卷出比客人食。。一定冇下次!以後都唔會再係呢到食野 諗深一層都覺得奇怪,一間壽司舖竟然會開係紙皮回收舖同臭

豆腐格離 傻傻地bowlhuffyhuffyhuffy
推介美食: 雞軟骨 魚鮫
堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2013-03-12
是次消費: 每人約$150 (晚餐)

推介此食評

你覺得這篇食評: