中文 | English
我是lovejolin。我是一名......。我最鍾意日本菜法國菜茶餐廳/冰室,朱古力。
食評會員 0次成為首位寫食評會員
lovejolin  等級1
顯示選項: 所有香港 澳門

2008-01-07
類別 : 意大利菜快餐店Food Court

滿心歡喜叫pizza,鎖定西九龍的Doner House,n年前食過,因為印象中幾好味,價錢又較平~

外賣速遞當晚餐~

誓估唔到質素差到咁!一次就夠了!以後不會再幫襯!

$98 係比pizza hut平,但一d都唔值,早知加多少少叫番pizza hut好了~

pizza唔脆都算啦,點知拎上手係'淋'架!軟lai lai的pizza!o 咀!

唔知自己在咬些什麼,無口感,味道又一般,同以前的有天壤之別!

個焗飯見到都唔想食!所以我無食到!屋企人食~

酥炸雞中翼,只是普通細size,不是中翼,仲要都係'淋'左!

發生乜樹呀!?

本來好期待架嘛~

屋企人佢地都o 曬咀,因為係我既主意,搞到我勁唔好意思,雖然係自己人~

阿妹事後仲要煮麵食!

主旨: 大家千祈唔好幫襯西九龍中心8樓的Doner House!
是次消費: 每人約$20

推介此食評

你覺得這篇食評:
靚相

共有1 人投票

2015-09-16
類別 : 日本菜意大利菜日式西餐薄餅

港鐵西港島線開通後都未坐過,趁數碼港出返黎,梗係要坐下兼鎖定西營盤覓食啦~ 本身諗住幫襯懷舊冰室, 點知中途下雨, 被一餐廳門前餐牌吸引了,眼見菜單不錯+價錢合理+離開既食客話好味,就一於入座啦~
餐廳新到連 Openrice 都無記錄( pre-opening) ~ 主廚係日本人~我們用餐期間前後得3檯食客, 男友擔心下次黎已經見唔到呢間餐廳,所以我決定 fb 推介下 XD [註:真正用餐&寫食評的時間為6/6/2015,只是今天才從fb 轉貼到這裡]
環境裝修舒適, 唔嘈, 傾到計,服務好好~ 兩款湯都好 creamy, 沙律新鮮,廚師推介既魚香肉絲pizza 又真係幾好味喎, 不過侍應推介既牛扒我地反而覺得一般, 可能揀鱸魚會好 d~ 柚子雪芭完全係賣飛佛, 開心~
堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2015-06-06