中文 | English
Taylor Reymond
我是Taylor Reymond。
食評會員 0次成為首位寫食評會員
Taylor Reymond  等級2
顯示選項: 所有香港 澳門

2014-02-26
類別 : 西式咖啡店

呢間野就係傳說中等好耐不過值得既餐廳,而我認為,一個鐘都可以既
食物係好一般既coffee shop 食物,質素好都不算勁好
總匯就係好大份,幾好食塊雞排
咖喱牛腩包,叻喱做得幾好,一款基本好多人鐘意既食物
水果茶,好fresh 既水果,未試過可以試下,飲過既就會feel到無咩特別,即係唔係等左兩粒鐘仙飲
重頭戲,窩夫,勁就在於熱到出煙,不過太厚,令士多啤利味道比例唔平均

試下無壞,等兩個鐘huffy無下次

2014-02-24
類別 : 意大利菜西式海鮮

係電視睇到介紹好想去試
小試牛都食個lunch
Service 係唔錯,好親切(某位經理),另一個好江湖
1. 意大利飯好似溝左珍珠米,所以口感過林
2.opera cake 係跌眼鏡之作,層層都茶得唔平,蛋糕質感太鞋,朱古力味太淡,咖啡味係無,小學雞之作
不過環境好好,餐廳好舒服

2014-02-23
類別 : 多國菜

一入餐廳已經無人招呼,算,9點幾無咩人食,問下可唔可以坐其中一張無人坐既卡位,好似求佢甘比左我地坐,多謝晒sad
食物簡單似大家樂sad
質素最多係好過美心
態度衰過老麥,有個女待應可以第一次唔應,第二次話執埋台先,旁邊既男待應仲扮睇唔到,厲害
牛排,好un
吉列蝦,好梅
意大利軟飯,無呃人,唔係真正既意大利飯

暈,上次食tea 完全係兩回事,難道轉左手

2014-02-08
類別 : 西式西餐廳酒吧慶祝紀念日包場派對飲o野傾計

又寧靜又浪漫既餐廳
Starter : 帶子大菇 (唔係set menu,好香口)
三文魚沙律(set menu,所以無特別)
Main course : 燒雞份量不大,剛剛好,味道不錯 lol
炭燒牛扒,好似食炭,肉質好,有d浪費
甜品,set 入面既cake 好差,無水準 huffy
心太軟似係百佳買到既龍島,完全交行貨 sad

有好既餐廳,食物可以更好

堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2014-02-08         慶祝紀念: 紀念日
是次消費: 每人約$300

2016-08-17
類別 : 潮州菜港式茶餐廳/冰室動物友善餐廳粉麵/米線三文治

試下新野,新開張餐廳食個粉,叫左碗牛腩河加魚皮,我一睇,即刻影底,湯底好濃郁,牛腩好林,魚皮係唔同平時食開,口感豐富,大埔好多好野食,呢間可以列入十大之一,比傳統口味較有誠意,心機之作
推介美食: 魚皮, 牛腩
是次消費: 每人約$35