中文 | English
KAKA-FOOD
我是住在藍田的KAKA-FOOD。我在荔枝角工作。我最常於觀塘出沒,最鍾意港式咖啡店自助餐
食評會員 0次成為首位寫食評會員
顯示選項: 所有香港 澳門

2012-10-10
類別 : 粵菜 (廣東)海鮮酒家火鍋點心

huffy
未見過咁細火鍋店, 總見到問口有2隻老鼠走過, 嚇親的女仔!
我們一行5人, 入到去得幾枱人打邊爐, 佢俾我們4人枱座, 我們見遠處有一張6人枱, 問可唔可以座, 個士應堅決要我們座4人枱, 我個朋友即火來, 呢度咁多枱, 點解唔可以座個張6人枱(服務未差完)!
點左呢個鍋, 叫左的打邊爐料, 同刺身, 又話刺身任, 但永遠來5件/每款, 即限制一人一件呀! 但襯到好靚!
服務繼續差, 的士應部長, 永遠都見我唔到, 我睇你唔到我睇你唔到, 我地的入單紙, 次次都要走去廚房門口俾個士應呀!
叫左的丸算ok, 的牛都滑! 的要係廚房門口自己淨, 淨到有呀!
到叫人加湯時, 又話有真湯加呀, 點知係加水呀! 呃人呀.....沖淡曬的湯!
個團購真係幾呃人, 125元任食2.5小時, 真係唔抵呀! 下次都唔會再來, 的刺身真係唔好食!
涼茶淨得, 五花茶!
總結, 差! 買單都無人買, 我即走出去同櫃枱講, 唔收服務費, 我們走啦, 等左成15分鐘先有人來收錢.
湯底幾好味

湯底幾好味

有限刺身

有限刺身

推介美食: 四宝丸,真係手打!
堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2012-10-09
是次消費: 每人約$125 (晚餐)
用餐優惠: 團購

推介此食評