BON BON BABY

BON BON BABY

我是 BON BON BABY
訊息
正顯示第 13 篇(共 3 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
1分鐘 (堂食)
2012-12-27
聖誕節
是次消費
每人約$260 (晚餐)
DEC 12

第2 次食韓國野~!!! 同2個朋友仔去食~~!!! 成間店D服務都OK~!!! 朋友話呢間野係韓國人主理服務周到~!! D 侍應幫我地燒埋, 最適合我呢D懶人~!!!tongue呢個雞肉炒得不錯, 好惹味~!!!! 值得一試~!!!!叫左個年糕, 味道不錯~!!!! 另外, 仲叫左個蔘湯~!!! 冬天點都要補一補~!!!lol 唔好以為好似食左唔多野, 食到我地3個人飽到上心口~~!!!shocked
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2012-12-28
是次消費
每人約$40 (午餐)
DEC 12

重新裝修之後第一次入去食野, 成間店好似新左好多!!!! lolmadlolmadlolmadlolmadlolmad雖然感覺上好似少左好多小食, 不過好明顯統一左成間店既食品 入到去叫左碗小鍋配芝心丸加豬紅~!!!!! tonguechopstick 湯底方面OK ~!!!!! D 芝心丸入面 D 芝士一咬流哂出黎, 正!!!!! madloltonguetongue
肥牛小鍋米線
肥牛小鍋米線
餐前小食
餐前小食
麻辣青瓜
0分鐘 (堂食)
2012-10-05
是次消費
每人約$50 (午餐)
OCT 12

今日得閒同朋友去荃灣食野 , 估唔到呢到都有間雲桂香雲南米線,之前都淨係係mk 食多 咁就入去試試啦~~lollollol間野d裝修同其他分店好唔同, 比較開揚d~!!! 而且仲大間好多~~!!!佢個青瓜幾好味!!! 唔會太辣~!! smile 小食都整得唔錯~!! 不妨一試~!!!!lol 我朋友就叫左個豬軟骨既小鍋米線 , 而我就叫左個我至愛既肥牛米線~!! hee hee~!!!!tongue佢d 肥牛好大片 , 而且個湯底好正~!! 比起其他既可以話係濃 d ~!!! 食落去感覺上正宗好多~!!!
Top