Jessica_0917

Jessica_0917

我是 Jessica_0917
訊息
正顯示第 15 篇(共 5 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
MAY 18

本身唔係特別鍾意食漢堡包嘅的人tongue總係覺得好乾好硬,呢個黑松露漢堡完全超出我所料yummyjuicy之餘再加上佢特製嘅醬,簡直係perfect matchlikelikelikelikelike食到停唔到口!!!跟餐配嘅沙律,平時係餐廳食嘅都係罐頭沙律,今次居然俾我見到一大舊橙同火龍果lovelove其實食完個漢堡已經8分飽,但係水果係另外一個胃tongue加埋一杯野飲一碗湯(好似平時有忌廉湯,今日咁啱無得賣,有d可惜),全部加埋都係$72蚊,我地係2點左右食,仲有優惠。飽到上心口,cp值非常高likelikeking
SEP 17

lunch time去食,點左個玉子雞扒肉燥飯lol平時好少食肉燥飯,比唔到專業嘅評價,但係覺得都好好味,好多汁like個雞扒就麻麻,無咩驚喜sad值得一提嘅係玉子,佢有輕微炸過,外脆內滑,口感好好mad 不過另外最失望嘅係珍珠奶茶,原本以為台灣出名嘅店應該珍珠奶茶都唔錯,點知.....甜到無法形容,究竟落左幾多糖sick價錢都唔係話特別平upset
1 推介
Trythebests
檢視所有留言 ()
15分鐘 (堂食)
2017-09-17
SEP 17

今日試左個肉醬溫泉蛋飯同鰻魚炒飯,整體黎講味道唔錯like 個肉醬溫泉蛋飯嘅份量出乎意料地多,我覺得2個人食都無問題tongue肉醬多,加埋溫泉蛋,再撈埋d飯一齊食,真係一流wow不過食到尾開始覺得有少少膩。 而個鰻魚炒飯就有少少失望upset鰻魚切得太細,口感麻麻,而且偏甜,不過份量適中,唔會太多唔會太少,所以覺得膩之前就應該會食完。yummy 兩個飯總結都算唔錯,呢間店嘅米飯好香口,彌補左唔少不足。而且價錢都算公道,下次會試下個芝士火鍋。 ps:凍豆腐配芝麻醬真係好好味
1 推介
pipi22
檢視所有留言 ()
10分鐘 (堂食)
2017-09-13
是次消費
每人約$200 (晚餐)
SEP 17

環境好warm,氣氛都唔錯,不過店面唔算特別大like店內仲有隻貓貓,坐正係我地張凳隔離madmad個牛肉飯d醬汁好好味love特別係個牛油帆立貝,一口食落去多汁又鮮嫩cry不過小食拼盤略嫌有點貴,而飲品賣相味道都幾好。 1個主菜,1個小食拼盤,2杯飲品,2個人食大概400左右,呢個價錢雖然有d貴,不過我覺得對得起d野食質素。 仲有店內有d遊戲可以玩tongue大富翁之類嘅卡牌遊戲,同朋友黎聚會氣氛會好熱鬧,店內唔限時任坐balloon聚會真係一流,有機會會再去。
芝士肉醬意粉
5分鐘 (堂食)
2014-10-17
OCT 14

夜晚7點左右到果度,叫咗個3-4人dinner set...服務態度真係超好,我地去到唔知應該叫d咩,個店員好詳細同我地講解lol 果度個肉醬意粉真係好味,唔似係罐頭咁,個賣相ok,味道真心唔錯...上左臺十幾分鐘就比我地4個人掃清掃淨......反而個黑椒天婦羅就略嫌有d辣,所以有剩... 傾計玩遊戲過程中,我地都不停有嘈音製造mad應該成間店最嘈係我地mad,如果個價錢無咁貴($120),我地會更加開心...... 傾計傾到差唔多凌晨1點先走,朋友都大讚呢間店,下次會繼續光顧的lol
Top