Kclkcl

Kclkcl

我是 Kclkcl
訊息
正顯示第 14 篇(共 4 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
2018-05-22
每人約$250
JUN 18

冇下次! 服務態度冷淡!一坐低冇人問要唔要飲水或其他 落錯單,明明每個菜名都完整咁講出嚟落單!都仲可以差別咁大,點個海鮮帶子最後變德國豬手! 食完嘅碟堆疊咁放埋一邊都冇人嚟收! huffyhuffyhuffy
OCT 17

12/10/2010 知道銅鑼灣分鋪新開幕,就在5:40p.m開始打電話,打咗一個鐘,期間由沒人接聽到一打即時被cut!一個鐘頭後接聽𠴱位女生,態度十分惡劣! 我投訴電話被直接被cut,已經打了一個鐘!一句道歉的說話都沒有!還說出一句: 「你係咪要訂抬!?係就快d講!唔係就阻住其他人訂抬!」 如果,一間公司係可唔容忍嗯一種態度的員工上班!咁我希望這公司好好咁反省一下!係想公司結束營業的話,請繼續用這種的員工!huffyhuffyhuffyhuffyhuffyhuffy
1 推介
old curry
這篇是 [非食評]
45分鐘 (堂食)
是次消費
每人約$125 (宵夜)
NOV 12

今日玩咗一日,夜晚12點30決定去呢間平平去嘅海鮮酒家打個邊爐! 點知,由門口嗰位接待員開始就一直差到尾,仲要係一次俾一次差,一次俾一次衰! 已經唔係第一次次係咁!今日仲差!差到冇人有!仲要收埋茶芥同加一!好唔好意思呀!?嘢又唔俾人食,服務態度又極度差,仲好意思收茶芥同加一! 嘢食勁差!態度勁、勁差!仲要冇嘢俾人食!我由坐落抬嗰即已經俾你哋吹我落湯底!到我落單!由第一張到折單嗰張,我所叫嘅都冇嚟過!名符其實嘅叫咩冇咩!追你單又唔理!又是是但但咁俾啲我唔食嘅嘢俾我!當我係咩!?最離哂大譜嘅係我由第一張...
這篇是 [非食評]
5分鐘 (堂食)
2012-03-14
是次消費
每人約$80 (下午茶)
MAR 12

大家認住同記住呢個人!喺呢度食嘢要俾人嫌棄㗎!今日同男友入到嚟選好坐位再睇咗一陣餐牌,當叫落單嘅時候呢個人就出現!呢個人:「叫嘢啦!食咩呀?」佢個態度係衰到冇人有!huffyhuffy好似我哋阻住佢睇報紙係我哋嘅錯shocked!大家千萬千萬唔好去呢度食嘢呀!好受氣㗎!仲有呢度係冇人理你㗎!唔會服務你㗎!
3 推介
呂彥琳