vsing

vsing

我是 vsing
訊息
正顯示第 14 篇(共 4 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
0分鐘 (堂食)
2011-12-01
每人約$40
DEC 11

今日3點幾去到 位就唔洗等 入到去個環境的確幾靚,有對街可以開的窗,可以睇下旺角鬧市 見到枱上面有蠟燭,晚上應該會點著 睇到下午茶餐都係大約$30-$40,價錢算公道 於是我點左個卡邦尼雞肉意粉-$32 包一碗湯同一杯飲品 我點左愛爾蘭咖啡 先上左杯咖啡同什菌湯 杯咖啡飲落去暖的sad 什菌湯太稠,不像湯sadsad 飲完湯一陣,個意粉就上,幾好 可惜一望到個意粉就覺得差 d汁好水,就好似個湯咁水sad好似食緊湯意粉 d意粉有咬口幾好,但個汁就好差,又冇咩煙肉味d汁完全冇粘上意粉,意粉還意粉,汁還汁 mad 不過個環境真係唔...
檢視所有留言 ()
6分鐘 (外賣自取)
2011-05-17
是次消費
每人約$40 (下午茶)
AUG 11

流心包唔記得幾錢 但我記得都算抵食d包我買返屋企叮熱食,入面d朱古力流出黎 好似食緊心太軟,佢係一層包,包住糯米糍,糯米糍入面有朱古力漿 好正 雞蛋仔就$12,即叫即整,皮就夠脆,但蛋漿唔夠,可以多d 但都可接受
檢視所有留言 ()
3分鐘 (堂食)
2011-05-19
是次消費
每人約$40 (宵夜)
AUG 11

去元朗必食B仔涼粉?? 剛好在元朗食完大排檔,之後去了附近的B仔涼粉食糖水 這裡的坐位比較迫,上數梯又唔好行 我地食左一個b仔涼粉,自己就叫多個芒果班"cake" 個涼粉比較普通,只不過係什果涼粉加大版 芒果班"cake"中規中矩.但d芒果有酸,有甜 後來先知原來有新B仔,個邊比較乾淨 元朗有其他較好食既甜品 但呢度一試無妨
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2011-06-15
是次消費
每人約$50 (晚餐)
AUG 11

說到廟街煲仔飯,我會想廟街入口呢間"四季" 入到去唔洗排隊,因為天氣問題,如果冬天去,人龍都令我唔想食 我叫左個臘味飯同細蠔餅 d臘味幾足料,蠔餅幾脆,但d汁我覺重左少少味 d飯都係廿幾蚊,好抵 最好買定飲品去
Top