Ritalsl

Ritalsl

我是 Ritalsl
訊息
正顯示第 15 篇(共 5 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
2019-02-03
是次消費
每人約$50 (宵夜)
FEB 19

普普通通的椰汁紫米露,外表平凡!內裡居然甜到嘔!每位朋友都食得開開心心,最後一碗紫米露原來內有乾坤!一啖都食唔到! 窩夫都算唔錯,其他都尚可! 但最失望居然係最普通紫米露dislikesicksick 以後都唔洗黎!
2013-06-29
是次消費
每人約$220 (宵夜)
用餐優惠
其他 | 任食
JUL 13

chopstick 那晚放工行街隨意就入左呢間金川日本料理,      點知食物不好還要受氣mad      我叫左一個二人餐食物一般.      但總無想過牛肉鍋會係凍! 就連湯都係微熱!      最差勁就係想更換仲要比人大聲返轉頭說~~無可能!      唔通我會呃你!!!huffy 我第一口就即刻同你講啦! 我都想講牛肉鍋會係凍係無可能!
2013-03-15
是次消費
每人約$232 (晚餐)
MAR 13

昨晚跟朋友兩人去新嘗試!chopstick 坦白講,我都係因為朋友既相先去試下.lol 但我同朋友都覺得比人搵左笨!huffy 仲要比個阿姐黑面huffy 餐廳本身係CAFE,食物都不要太高要求吧! 但CAFE既飲品都是差勁呢..... 我叫了芒果梳打...第一口就已[確]喉sad 朋友的薄荷咖啡就一D薄荷都無..跟本就唔知咩黎mad
2011-06-23
JUN 11

今天晚上去了上水石湖墟金香漁港打邊爐,mad 進膳中留意到食物沒什麼味道不太新鮮,湯底有兩大件豬骨但...sad都是沒味道的! 本來都知道這餐食完後都不會再有下次的.... 怎料在結帳離開的前一刻.....在枱上居然有"小強"在逛街......huffy實在令人氣憤!huffyhuffy
2011-02-06
FEB 11

huffy 這餐晚飯...只可用生氣來形容. 這夜跟朋友在金城苑越南餐廳用膳,居然是吃什麼罵什麼! 點了個咖哩魚飯更是難以接受,跟本不可算是咖哩來形容.朋友吃的燒雞咖哩炒飯吃了4口...就是4口就把餐具掉低不吃了! 菜的品質更是差勁!huffy 我從來沒吃過一碟菜是這個味道. 結帳是$147. 離開時看到對面的小食店便跟朋友說,若是我們將$147用來去吃小吃一定不用這樣生氣. 朋友二話不說地說..我們兩人去吃一定不用$147都很開心滿足!
Top