中文 | English
louisdick
我是louisdick。
食評會員 0次成為首位寫食評會員
louisdick  等級1
顯示選項: 所有香港 澳門

2013-08-08
類別 : 日本菜酒店餐廳任食/放題

一行四人,去食放題!因為媽咪生日,佢鍾意食日本野,所以去食放題啦!我地訂左枱通通6:00,但是塞車遲左小小,要八點走人,shocked有d趕但冇辦法,所以我地一坐低就寫多少少啦!但是等左30分鐘先有刺身到,熟食就好快到wo,但是熟食牛柳啦一d都唔熱,仲有d蘇,sad燒羊鞍都算ok,芝士年糕可以講係最差,完全未熟,食落去成口都係粉sad,刺身普普通通,係個虎虾叫ok d!最後我們叫多一轉刺身等左好耐都未到,叫個侍應幫我跟一跟,個侍應仲要黑我面囉!咩事呀佢!二百蚊連加一,仲要睇你面色!之後可以唔來都得啦!
推介美食:
堂食等位時間: 5 分鐘
用餐日期: 2013-08-01         慶祝紀念: 生日
是次消費: 每人約$200

推介此食評

你覺得這篇食評:
靚相

2011-02-23
類別 : 多國菜自助餐

個曰係同GF既紀念日,咁佢話想食放題咪同佢去試下low,我訂左8點,點知道要8:20先有位比我,都算啦!咁我一坐低就叫左d剌身同熟食,熟食就好快到,但是刺身要我追左三次,先比一次!我上網睇到人地話個一口牛肉好味!都係好普通!不過d串燒又真係ok!不過佢岀名多甜品我個日要咩都冇!仲有侍應好冇禮貌咁講(有就來左啦!冇到咪係冇low)跟住就走左去!
推介美食:
堂食等位時間: 20 分鐘
用餐日期: 2011-02-21         慶祝紀念: 紀念日
是次消費: 每人約$176 (晚餐)

推介此食評

你覺得這篇食評: