我是 nokmanamanda
訊息
正顯示第 17 篇(共 7 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
MAY 17

第一次去,喜歡小店的味道,麵質有彈性,能和湯融入,酸菜魚湯底香濃不膩,魚勝在少骨滑溜😋一定會再去lollol水煮牛肉都好味,嗜辣岩哂,價錢48元一碗kiss實在底食之選,介紹比大家
SEP 15

食 simplylife 但塊牛扒燒到苦的,我叫7成熟,而且成個碟都係水浸到薯條都係爛的 個經理同我講炭燒係一定苦的 只係九龍塘同銅鑼灣的烹煮方法做錯所以唔苦。。。所以元朗先正宗 平時食開真係好juicy好好味,但呢間差到咁 每個職員都黑口黑面 之後我唔食就走左比左個沙律同飲品錢就走左啦。 坐得又逼又係電梯下面比人望住坐
2014-09-05
是次消費
每人約$290 (晚餐)
SEP 14

Book 左食生日飯 地方窄也算,服務態度超差,永遠黑面,得2個waitress 但係好似佢先係客咁,水無一杯,碟唔比你,source 唔比你!而且加多份餐個陣質問形式!未試過差到咁huffy 叫左杯mango mix,甜到溜,仲要42元一杯! All day breakfast (everything) 食塊包無跟牛油,得個炒蛋好食少小,其他無咩特別 牛肉burger ..個塊牛叫7成熟,但乾真真,無肉汁,個包係無source ... McDonald 會好食dsadhuffy 生日飯食到咁無引,仲要埋單多謝都無一句,掉張單係度,驚high到你隻手,背口係度同其他staff講是非shocked 不愉快經驗,想...
lth886
bcpy
SEP 14

整個menu 只有3頁紙 選擇極少,問職員拎水都話要錢,無論水喉水or樽水sad逼住叫野飲 最好食係個大鑊飯,好好味,幾好,唯一好的是,個飯....飯質煙un..2個人叫了2碟 Ham一般,不是好靚的肉質 個乳豬中伏,配個水果好奇怪,仲要好貴得2舊,咁傳統中國式燒乳豬會更好味shocked 千奇不要叫限量20份的pizza !上面得菜咁,唔知食了什麼
JAN 14

chopstick chopstick chopstick chopstick chopstick bowl 好幸福,一星期至小去2次,每次也會加面底 mad mad mad mad 很好味,好味過豚王,湯底更濃 lol 不利,但是叉燒太貴了!如果可以多配料選擇就好了!湯底真係神級,麵好爽口 shocked shocked shocked shocked 大愛,唔洗排隊就好了!
keikin
輕鬆豆*HappyMealFamily
鵝肝
2013-12-27
用餐優惠
團購
JAN 14

chopstickbowl男朋友生日所以係買左套餐,包左酒店加buffet.諗住應該都唔方好味!點知勁有驚喜!真心唔明白點解評分嘩咁低huffy首先款式多到我從來未試過每款食唔哂! 我好意外咁多選擇lollollol勁開心,進攻長腳蟹,唔會似得其他酒店咁淹得耐咸水而又咸又晤新鮮!呢間比我食到鮮味mad仲有好多海鮮架,另外3文魚都勁新鮮! 個"鄧"湯好有媽咪愛心湯味,無味精,真係一流 有熱辣窩夫配4款hagendaz,勁興奮!甜品tony wong蛋糕就反而麻麻,有小小失望sad但係人5星級酒店都無咁齊款式啦shocked仲有入口即融鹅肝,勁香勁好質素,我真係搵唔到一個理由比劣評...
3 推介
Masala咖喱
燒雞翼
2013-12-23
DEC 13

chopstickchopstickchopstickbowlchopstick開飯啦,今次影足哂所有餸菜,因為住得比較近,好似飯堂咁開飯lollollol燒烤真係好好味,所有的食物都預先調味過,鎖住肉汁!shocked燒金沙滑,雞翼,牛油焗菇、燒茄子、燒牛仔骨都係去自己選擇材料叫員工燒,即叫即有個泰國人幫你燒tongue 牛尾煲一黎肉妏得好淋,送飯都送左2碗,mad自己屋企都無可能整到lol 蝦醬飯好煙un,我成日去其他歺廳都唔夠呢間好味,chopstick 印度薄餅必食,用石爐燒的,加一個咖喱叫MaSAla,我包保一定食過翻尋味!好正宗的泰國,印度廚師整,用心去做菜、服務又好,係我點都要第一次寫的食評!tongue底讚
chanyuenpui
Top