SERINA_ERIN

SERINA_ERIN

我是 SERINA_ERIN
訊息
正顯示第 16 篇(共 6 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
酸辣湯
是次消費
每人約$150
JUL 14

又一次到了吃上海食 同以往一樣好味, 老闆娘一樣咁吸引 酸辣湯,不會辣,酸酸很醒胃 賽旁蟹,必食,堅有蟹肉,蛋白夠滑 水准之作 家常豆豉凌炒油麥,好夠味 第一次試,黑豬椒手,堅惹味,好食 菜飯,配合所有菜式,一級
JUL 14

成日都會去依間食,, 因為係正我公司附近,, 方便,仲要係啲人有禮貌,,食咗個朱干米線,因為吾食得太辣, 食咗5小辣,湯頭好清!無紅油,無色無味咁嘅外表,但飲落淡淡辣味!非常好味麻辣清瓜,吾得,好生,硬架,吾爽吾甜,青椒皮蛋,但完全無青椒,何解,皮蛋仲要超硬膠,好似食梗擦子膠,賣相靚到完全想像吾到咁難食 sad 三碟小食唯一叫好食啲,但基本都係同一個汁涼拌 所以都係食米線好了,雞翼都可以嗌 其他就吾好了 sad
宵夜
紀念日
是次消費
每人約$178
用餐優惠
優惠券
JUL 14

半夜同事收工來試吓, 都好擔心夜晚去啲員工會濃面, 但又好彩,除咗企門口個女仔無咩笑容 其他都好好態度,尤其四眼女經理, 極之欣賞佢,說話技巧好,又有禮 刺身吾錯,我覺得幾好食tim,你填幾多,佢都真係出足俾你,吾係好劣果種, 通常放題都會自動調節咗你嘅件數 但依間出得幾足, 但吾知係咪因為宵夜時段 有油甘魚,朋友話切位係靚嘅 出面大部分無油甘嘅 我就好甜蝦嘅,依間都吾錯,都幾gem口,至少不時霉嘅,咪講笑,真係試過其他地方係霉!!mad 最surprise係啲炸物吖,串燒,全部都好食,夠味,又吾過咸,仲...
2 推介
Mr. Fat Boy
jackie0817
這篇是 [非食評]
韓式帥哥
40分鐘 (堂食)
2014-05-21
JUL 14

韓流旋風,員工態度不差,只能說今時今日不夠,男員工比女員工禮貌,男職員長期保持Pose定格,這應該算是賣點吧,因為長相很帥氣,尤其適合現在只要韓式都是好的香港!奇怪我現在還沒有說食物吧!因為真的沒什麼好推介,炸雞們不錯,酒水們不錯,有趣是Chips是炸不夠,完全不脆,可能忙吧。 值得去試的!試過就好, 但要排隊就不用再去。 不脆的炸薯條。很帥的韓男。
瘋狂莓莓
瘋狂莓莓
吾知咩熊貓
吾知咩熊貓
炒雪糕
0分鐘 (堂食)
JUL 14

終於有時間寫返, 我平時好少寫食評,通常都係投訴, 但今次真係吾讚吾得!!雪糕好sticky ,滑過出面好多, 店員話好健康,低卡路里 我就吾太信,但口感真係一牛! 既然都係食,梗係食最正tongue依個就好有口感,淡淡都有啲餅碎 吾錯吾錯,食得出有加啲特別嘢入面 一樣係好滑! 其餘我兩個同事都有食兩個, 但我無share來食所以就吾介紹喇 最重要係服務好好
1 推介
pipi22
水煮魚
JUL 14

朋友介紹來食水煮魚,但又吾食得辣 話依間好食又可以小辣,就試試吧shocked 超滑,吾知咩魚,但必試,吾太辣 依個涼拌豬肚,嘩,好爽口,真心正 黃鱔,五錯,好夠味,又厚肉,但吾辣 店員仲非常好招乎好笑容,仲送咗個菜!
Top