中文 | English
tommytang
我是住在上水的tommytang。我最常於銅鑼灣旺角上水出沒,最鍾意港式日本菜法國菜迴轉壽司店Food Court西餐廳自助餐壽司/刺身雪糕/乳酪
食評會員 0次成為首位寫食評會員
tommytang  等級1
顯示選項: 所有香港 澳門

2017-09-26
類別 : 韓國菜西式咖啡店

同老婆去試下Tom N Tom  Coffee, 揀左星期五夜晚去, 原本以為會好多人,但出奇地人唔算太多,  可惜冇sofa 位坐呢!
2個人叫左個set 2, 蒜泥toast 加紫薯latte,  toast 果然好好味, 同好軟林林, 但紫薯latte太奶了, 一點紫薯味都飲唔到呢!
味道係幾好, 但75 蚊一個set 有d 貴,  同埋食完都好似冇食過野咁, 不過下次又好想試埋其钬味ge toast !
服務都幾好ge,  等TOAST ge 時間還可以接受.

堂食等位時間: 45 分鐘
用餐日期: 2017-09-22
是次消費: 每人約$75 (晚餐)

推介此食評

你覺得這篇食評:
靚相

2014-10-05
類別 : 多國菜酒店餐廳自助餐

本來團購買buffet 已唔會抱太大期望, 結果真係中左伏. 12 點去到坐低, 先飲杯橙汁, 已即刻中伏了, 好難飲, 仲難飲過水. huffy 到三文魚時間, 行配給制的, 一次只出10 舊, 大佬, 真係要睇住佢, 先可以搶得幾舊, 連最愛的三文魚都食得唔夠喉. 好la, 唯有吃甜品, 原本話有dreyers, 點知得nestle, omg, 大失所望, 唯有食多d 水果回番本. huffysad
搶番來的三文魚

搶番來的三文魚

堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2014-10-02
是次消費: 每人約$140 (午餐)
用餐優惠: 團購

推介此食評