中文 | English
脆皮  等級2
顯示選項: 所有香港 澳門

2019-08-28
類別 : 越南菜粉麵/米線

之前已食過下午茶,食左個粉,汁偏咸,我無試味就勁落,所以。。。但香茅豬扒好食👍
今晩來個簡單晩飯,食飯為主,質素比價錢高,兩人埋單$140咋。
無諗過招牌海鮮椰青焗飯,內裡的椰青水竟然要分開另上,凍冰冰比埋你嘆!非常清甜!!有驚喜!!
開頭入去員工好似粗聲粗氣,入去後又無咩!
留意兩次去都坐滿人,出菜慢,太趕慎入。

用餐日期: 2019-08-27

2019-02-15
類別 : 日本菜火鍋任食/放題

之前已經食過一兩次, 覺得食物質素 挺好,
今次團年飯就帶家人嚟一齊食,
他們覺得食物來得很快,又可以出去拎蔬菜小食他們最愛就是吃冷盤的螺肉,仲好欣賞有一個雪糕櫃可以無限任食。最後仲 在一人一杯haagen Dazs 開心果味 邊行邊走 好豐富!
推介美食: 雪糕
堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2019-01-21         慶祝紀念: 團年飯
是次消費: 每人約$200 (晚餐)

評分: 環境 5   服務 5   衛生 5   抵食 5

2016-12-10
類別 : 多國菜甜品/糖水

去到黃埔搵地方食野, 不過題外話, 黃埔站好貼心, 我第一次見地鐵有TOILET~讚~

真係同出面D唔同, 外脆內軟.

真係同出面D唔同, 外脆內軟.

放晒入我肚~~~
必食推介
薄荷朱古力+  拼盤金絲蝦卷 + 特濃朱古力

必食推介 薄荷朱古力+ 拼盤金絲蝦卷 + 特濃朱古力

今次相聚的地點不錯不錯, 味道幾好, 最好係環境感覺休閒.

旁邊仲有SHOPPING AREA, 入面仲有DIY 禮品, 真係估你唔到.
最LIKE好味推介
朱古力雞旦仔

薄菏朱古力,

水牛PIZZA

特濃朱古力CAKE

拼盤 (入面的金絲虾) <--好好好味.
 服務方面, 店長真係好NICE~ 介紹食物外, 真係可以幫我依D選擇障礙的人. 快速點餐, HEE~

我又唔小心打反左水. 職員反應唔算快, 不過就真係好有禮貌, 邊抹邊講唔緊要~~ GOOD~讚一個.

開心又搵到一個新的休閒點, 下次路過要回來再飲返杯特濃+朱古力雞旦仔. 回味下朱古力的世界~~~~.
推介美食: 朱古力雞旦仔, 薄菏朱古力, 水牛PIZZA, 特濃朱古力CAKE
堂食等位時間: 60 分鐘
用餐日期: 2016-12-09
是次消費: 每人約$100 (晚餐)

2016-11-22
類別 : 意大利菜日式西餐薄餅

kiss大埔本身已經好多野食, 見依間新開就試試. 7:00PM 多唔知會唔會好多人, 點知無咩人, 可能D人唔知開左. 同埋地方好大.

我地開頭點左一PIZZA 一飯, 不過原來唔係好大份, 可以再叫再叫.  好快送到 ,熱哄哄的, 好好味.

因為我地2個人, 所以佢份量小小剛剛好. 仲要食多D款, 埋單一D都唔貴, 只係百幾蚊, 抵食.
推介美食: PIAZZA
堂食等位時間: 60 分鐘
用餐日期: 2016-11-10
是次消費: 每人約$60 (晚餐)

2012-07-09
類別 : 日本菜串燒店自助餐壽司/刺身串燒

在團購買左2張. BOOK 左今晚6:15PM 人唔多, 可能因為咁起菜好快. 百多元食左幾轉魚生, 很多燒物, 已經好抵! 由BOOK 位到堂食時的服務員態度都超好!! lol

朋友食甘虾好似食虾條一樣, 鮮甜
第1ST ROUND 魚生

第1ST ROUND 魚生

食左好食既, 再來一ROUND
第2ND ROUND 魚生

第2ND ROUND 魚生

甜甜地, 火侯剛好
好食丫... 牛油栗米

好食丫... 牛油栗米

我食左8串丫~~我的至愛
燒雞軟骨

燒雞軟骨

款式相比外面的放題不算多,

但總括這個價錢, 這服務, 已OK滿意!!
堂食等位時間: 0 分鐘
用餐日期: 2012-07-08
是次消費: 每人約$161 (晚餐)
用餐優惠: 團購