eight8888

eight8888

我是 eight8888
訊息
正顯示第 110 篇(共 62 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
FEB 24

食開巴辣仔烤魚餐,去過唔同分店食。 粉嶺其實最近我,新年第一次去食有啲失望。 魚冇問題,但烤魚個汁好水….環境衛生又差….. 去咁多間都係尖沙咀屯門果2間最好食! 下次去試埋上水果間!
DEC 23

一向食開荃灣分店一人烤魚, 因為唔係間間都有一人烤魚餐, 自從荃灣分店轉晒用烤魚機之後就好失望冇再去食,魚唔脆….影響口感, 問佢地點解啲味唔同晒, 佢地話老闆買左烤魚機喎⋯⋯如果係咁姐係同大陸果啲咪一樣??好想食返烤果隻烤魚! 唔會再去呢度食了!
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2023-11-14
是次消費
每人約$100 (午餐)
DEC 23

一向食開荃灣分店一人烤魚, 因為唔係間間都有一人烤魚餐, 自從荃灣分店轉晒用烤魚機之後就好失望冇再去食,有次好想食特登去尖沙咀分店食! 用左學生證仲平左!!!而且啲魚係炸既!勁香口好食!好彩佢冇轉用烤魚機整咋! 下次一定會再去呢度食!
FEB 23

唔明點解咁多人去食!又貴又唔係好食! 同一價錢真係寧願去第二間燒! 重點人地野飲任飲!呢度只包一人一罐野飲仲要雜乜牌子!!野食又唔係好食!食水勁深! 連停車場都要收費! 冇下次!!!!! 去元朗屯門或入小小果間燒好過!
AUG 21

第一次食beans, 叫左黑松露軟殼蟹意粉,幾好食,但咸左啲!ha醫護有cake 送!食左綠茶味cake, 朱古力cake,柚子伯爵茶味cake!全部都好食!但好飽!!! 見朋友食burger,好大份!好吸引好抵食! 下次再黎食過!
JUL 21

朋友想試呢間,一齊去食。 其實真係唔值得去食囉依個價錢! 叫左咖哩角,皮勁厚!!4件$48😑 橙咖喱味道ok,但份量勁小!!!!! 土耳奇烤卷普通到不能再普通!咁就$75,不值!😑 Pizza 一般囉…. 蒜蓉烤餅呢啲唔會衰得去邊,ok la 串燒烤牛雞豬,勁梅唔好食……好似$48😑 咖喱薯條又係小到呢….得果個醬最好食! 杯野飲仲要額外加$16,要左芒果乳酸?勁細杯又勁難飲!!!!!!!!!!原價賣成$33,唔好去搶? 朋友叫左玫瑰牛奶,淡到呢………出去叫杯珍奶仲抵過佢! 成餐食左5百幾!寧願加多小小錢去...
JUN 20

今日搵老公食晏,去左鋸扒。 第一次去食價錢都唔太貴 叫左一人一個餐 一份肉眼一份西冷 佢要黑椒汁,我要蒜蓉汁 蒜蓉汁麻麻地,黑椒好少少少少 啲肉好有份量,但其實我覺得肉質一般唔太淋 加多左個蟹膏蟹蓋,都濃既,但可以唔洗加!!! 隻蛋好食! 我地叫左薯菜,都👌🏻脆口厚實 一試無妨,但唔會再食...或者可能叫個貴啲既牛好食啲掛?
MAY 20

去到元朗唔知有咩好食 朋友介紹呢間 等左十零分鐘就到我地 端上台就覺得個豆腐花湯好靚呀!!!! 啲牛好淋,小朋友中意食, 老公中意個吉列黑松露豬, 真係好特別!中間係黑松露醬, 額外仲俾多一兜醬! 我將啲醬撈埋菜食好好食!! 個飯反而麻麻地,唔中意有紅薑係度! 紅薑唔係個個人中意 因為假日去收加一服務費 如果平日或中午黎抵啲!
MAR 20

晏晝一家四口黎食晏 見到有學生餐! 但二個小朋友冇著校服又冇學生證 所以冇優惠sad 嗌左普通叉燒拉麵🍜 小朋友嗌蕃茄牛肉麵 老公嗌豬軟骨拉麵 其中一個跟餐,嗌沙律 啲青瓜唔去皮!!!!!又苦! 食過最難食既沙律! 拉麵冇問題,好食!
MAR 20

去左食水煮魚,叫左桂花魚 同老公share 坐低已經有湯飲!好好飲,飲完再筆多碗俾我地!其實本身係冇包湯 水煮魚上菜啦!唔記得講小辣,所以都幾辣!魚係滑,但起完肉真係勁小!!我諗我一個都食得晒....根住就勁多芽菜!!!!! 味道都ok ge,但下次我會叫其他小菜或且食快餐!又包湯包凍飲,又大碟!!!真係好抵食!
Top