中文 | English
frebepui910
我是frebepui910。
食評會員 0次成為首位寫食評會員
顯示選項: 所有香港 澳門

類別 : 港式小食店車仔麵

$32 (三餸) + 飲品

叫左鮮牛肉 +  芝士腸 + 水餃

d餸味道一般般  唔會話好好味 又唔會話難食 , 反而個湯底有d特別既味 , 好似有當歸味shocked , 但唔知係5係,  好幾好飲既~

但個麵既份量比較少sad, 如果係男仔食應該唔係好夠喇~

店內堂食既位並不多, 十個位都冇 , 主要都係for外賣

買個時條排得好長下,又多人又迫 有d亂

D姐姐態度仲有D差huffy

類別 : 台灣菜

LUNCH同事提議食台灣野, 就黎呢間食, 我 叫左個豬頸肉飯 + 珍珠奶茶($37)

D汁多到嘔好油  , 飯又涷 , 豬頸肉好一般 ,

咁就收我$37 sad

而我同事就叫左新竹米粉餐食, 佢地話OK啵 ,  但我就覺得唔抵食 , 唔會再去lo~~

是次消費: 每人約$37 (午餐)

類別 : 西式

番工食LUNCH  成日食大家X , 美X , 今次試下呢間

叫左個蘑茹雞肉香草包 有餐湯跟  $32 (正價$35,外賣自取-$3)

好足料 , D 菜同蕃茄十分新鮮, 雖然有沙律JAM , 但不會話好"流", 食落個口感好清新

mad 好好味

題外話/補充資料:
等候時間比較長, 要預多D時間牙~

2014-06-07
類別 : 滇菜 (雲南)咪嘥嘢食店粉麵/米線

譚仔不嬲多人排隊 , 但今次經過見大把位shocked , 就同個FD 食

我叫左豬肉米線 ( $27 )  , 一黎到第一淡個口感係硬身, 我係其他分店食都5係咁 , 好怪 @@"

連我個FD 個碗都係咁  , 似係煮得唔夠耐先咁硬 , 食食下聽到隔離檯 都話D米線怪怪地

真係要改善下~
用餐日期: 2014-06-07
是次消費: 每人約$45

2013-12-21
類別 : 港式卡拉OK適合大夥人

4個人去唱k lunch

2個fd 叫左 雞扒便當 ($78)

-飯同雞: 凍冰冰sad

我同另外一個fd 叫左個菠蘿雞粒炒飯 ($68)

等左超耐huffy.黎到d飯又係凍既 / . \  碟炒飯得一兩粒雞同菠蘿huffy

野食真係唔係好得sad...

下次5會再去呢間....
用餐日期: 2013-12-21
是次消費: 每人約$75 (午餐)