本身諗左一日既節目可惜朋友臨時冇胸

不過冇所謂la志在想食餐飯仔~~~
食親放題通常打好鬼長+懶係detail

六點四左右入場la坐bar檯對正個爐有少少慶住but still ok~~
第一輪野食都真係耐左d+個系統有d亂
有d遲過我地既都有野食先

一坐低會有個sauce比你~係有d似茄汁+少少辣咁樣*

牛油炒金菇:先食菜後食肉

一個既份量都幾多~牛油味唔濃但有少許奶味~

蟹子沙律:務求質飽你所以個salad好大份@@有蟹柳青瓜~蟹子唔多新鮮顏色唔多靚bor~個沙拉醬幾好食既我覺得

雞骨腸:久違了:'(第一次食係係hung hum仲係叫竹屋既時候!之後松屋就冇左lu~呢度有當然要叫la~我覺得個汁甜左d~如果係辣的話會惹味得多

牛舌:好食~!個人喜好問題~點佢舖頭一開始比個個汁或者加七味粉都唔錯~質感有彈性唔過韌~有encore

七味雞腎:唔太咸~易咬而且唔多肥油唔會食濟

雞軟骨{燒的}平穩+必食的

帆立貝:好大隻架都~~整得較乾身~~裙邊{係咪咁叫?}韌左d~不過肥膏位同粒元背好正~

牛柳粒:有medium rare wor^^所以好嫩有肉汁~而且加埋d炒香既蒜蓉好好食

吉列廣島蠔:食親放題多數都食蠔~我覺得水準唔會差過其他鋪頭~

炸醬厚度ok~蠔都幾大隻~食完又唔會覺漏~~不過將沙律醬轉做燒汁會更佳

<-我寫'2'佢黎四件

好彩本身中意食姐~~

腐皮壽司:一路食開都係寫'1'件就黎'1'件架嘛...但係呢度會黎兩件既..張紙又冇講wor@@

食飯食死左

幸好腐皮唔太油~試過有d食完成嘴油~舊飯其實唔算大既~不過真係好fake人- -

希靈魚壽司:由於唔知黎兩件既關係...我寫左'2'..食左差不多半打sushi=='希靈魚一般la~冇中環咁好食~佢d wasabi好攻

炸蝦:反而天婦羅冇咁好

炸粉好厚而且偏油~~蝦彈牙但太細隻

炸芋頭:是薄切~弊病同上~偏乾~

溫泉蛋:隻蛋是涷食的~上d人既blog話好食我先試...我覺得個蛋係絕對好食!但個汁同d木魚碎真係令成件事超錯了

個汁係d冷麵木魚汁

朋友放棄左佢

汁煮豬軟骨:似拉麵個d豬軟骨~~好淋呀煮到

個汁都係偏甜左dd

免治雞肉棒:食到到喉嚨頂之後照叫黎食~免治雞肉加左d軟骨~~好食呀不過食到有一小片骨

我覺得同個點辣辣地個汁幾夾~好岩送酒

芒果龍利柳:笑到死xD我食左之後第一個感覺係:{好膠}xd個芒果汁好似芡咁既..好似將d芒果汁濃縮左咁la~好黏口

朋友說當甜品會好一點

個汁浪費左舊lonely fish la~件龍利幾彈牙同有魚味架

玉子:無聊一叫~正常lor~甜蛋一舊

白肉豚:由於唔知咩黎所以叫左~都係寫二黎四的!!!!唔難食不過冇咩特別~舊魚係肥魚~有dd油標出黎架食個時..同埋好淋

照燒雞肉:last order lu~~燒到乾左d同唔夠味要點醬食
之後仲有野未黎~waitress追左一次~當冇回音所以算了埋單~~~兩人加埋食左370~
嗯~~我覺得呢個價係出面可能食的更好~但近近地是但la

怪味甜魚柳哈哈
正常玉子+食唔慣的白肉豚
甜左d豬軟骨
Recommended Dish(es):
吉列廣島蠔,牛柳粒,帆立貝,牛舌
Table Wait Time: 0 minute(s)
Date of Visit: Aug 30, 2010
Spending per head: Approximately HKD185(Dinner)
Other Ratings:Taste
Environment