2014-09-14 6522 views
今日咁岩Day off, 晏就同左個fd兩個人出左旺角....行行下見到牛涮鍋有得打午市邊爐放題, 就入左去試~~午市邊爐放題主要有兩款揀: 一款係食60分鐘(牛+豬+雞放題) $68, 一款係食90分鐘 $98 d肉類可以無限添!!好似幾好~最後我地揀左90分鐘, 姐$98加一, 大約每人$108~~仲有番茄湯底!正~出面有個食物bar俾你拎野食:主要以菜為主, 如羅白, 冬菇, 粟米等, 仲有d丸類, 飯, 烏冬.....都幾多選擇冇幾耐d肉都到啦~~都幾新鮮!不過如果再添既質素就差左d啦!冇咁新鮮!而番茄湯底係正既, 好濃好香, 我呢個番茄fans就好鐘意, 值得一試!溫馨提示: 落年糕一定要小心, 好易痴底!!飲品都係任飲, 仲有甜品tim, 草莓雪糕好滑, 仲可以加d配料落去!!好味!不過差唔多90分鐘佢就會趕你走, 所以食得有d趕, 唔係好夠喉!而我建議多d人一齊食會好d, 可以食多d款式~~咁樣會抵食d!整體黎講都ok, 只係食得趕左小小, 但食品質素不錯~不妨可以試試!

午市邊爐放題主要有兩款揀: 一款係食60分鐘(牛+豬+雞放題) $68, 一款係食90分鐘 $98 [另收加一]d肉類可以無限添!!好似幾好~

溫馨提示: 落年糕一定要小心, 好易痴底!!

整體黎講都ok, 只係食得趕左小小, 但食品質素不錯~
不妨可以試試!

午市肉類放題
2014-09-11
$108 (Lunch)
午市肉類放題