2014-08-27 1556 views
無意間走到中環,因前陣子受太多雜誌報導影響,對漢堡店產生強烈興趣,openrice一下就找到了它。店子小小,坐位不多,如果坐滿的話會覺得很擠迫由於只有一位店員加一位廚師,所以不過祈望有任何服務提供。點餐後等待期間,要留心廚師的一句"hey"/"喂"/"excuse me" 是否叫你,因為聽不見的話他會黑面點了最簡單的The Burger +$28 combo向來都是先試吃,感覺滿足才會拍照分享,Combo = french fries + coke俾多$20 就可以轉飲milkshake 不過腸胃唔聽話,冇試薯條都係一般食外國餐有既厚薯條,冇特別講番主角,可以揀original or spicy, 第一次食我會試原味先,好soft 好juicy, 塊肉唔算多油,但加左蛋黃醬,都仲食到少少牛本身陣'so' 味,個包都好軟身加左牛油烘,剩係個包我已經食得好開心塊燒菠蘿我另加8蚊要既,哈哈!係配搭得怪啲不過塊菠蘿燒得唔夠喉,耐啲會更好!整體好滿足,係環境唔夠通風,唔好坐近廁所隔離兩張枱,因為一燒肉啲頭髮就會有油煙味,佢已經將冷氣風向住個邊吹得好勁,個身冇咩味,但頭髮真係避免唔到所以啲食物亦都

店子小小,坐位不多,如果坐滿的話會覺得很擠迫

點了最簡單的The Burger +$28 combo
向來都是先試吃,感覺滿足才會拍照分享,
Combo = french fries + coke
俾多$20 就可以轉飲milkshake
不過腸胃唔聽話,冇試

薯條都係一般食外國餐有既厚薯條,冇特別
講番主角,可以揀original or spicy,
第一次食我會試原味先,
個包都好軟身加左牛油烘,剩係個包我已經食得好開心
塊燒菠蘿我另加8蚊要既,哈哈!係配搭得怪啲
不過塊菠蘿燒得唔夠喉,耐啲會更好!

整體好滿足,係環境唔夠通風,
唔好坐近廁所隔離兩張枱,
因為一燒肉啲頭髮就會有油煙味,
佢已經將冷氣風向住個邊吹得好勁,
個身冇咩味,但頭髮真係避免唔到
所以啲食物亦都幾快凍,要食到佢既美味就要食快啲

另外,佢冇熱飲,對唔飲得凍飲既我黎講,有點美中不足

2014-08-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)