2014-03-28 3295 views
夜晚飯,皆因已接近十時。相信好多都市嘅晚飯時間同我一樣,因工作嘅忙碌而逐步推遲,十點可能只係中位數。但其於肚餓,唯有響公司附近搜尋。因為近工商區,越夜選擇亦越少,慶幸還有佢。從來響早時間唻需要較長嘅等候時間,今晚算係reasonable啦。兩個人叫咗一個set dinner-大蝦意粉、是日餐湯、餐飲一杯,一份芝士肥牛焗意粉同埋一客干邑龍蝦湯。大蝦意粉-蝦肉爽口,意粉al dente,味道清新,整體不錯。是日餐湯-蟹肉忌廉湯,味道遍淡,遍稀。芝士肥牛焗意粉-芝士味濃,肉醬豐富,意粉都係al dente,可惜牛肉遍鞋,但都係非常美味。干邑龍蝦湯-份量比是日餐湯多,味道亦較濃郁,有"蝦肉"四五粉,淡淡嘅酒味同龍蝦味,苦,但係應有嘅苦味。環境算係舒服,感覺雖然無乜privacy,但感覺還可。
環境算係舒服,感覺雖然無乜privacy,但感覺還可。
2014-03-14
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 干邑龍蝦湯