2013-07-08 564 views
星期日同屋企人食中午,我之前去過荃灣店食過,服務及食物都好好,所以入到大埔就試下!因多人食飯,大概等左二十分鐘以上,都無咩所謂啦!入到去,嘩。位同位之間嘅行人路逼到呢,有啲夾硬黎!到叫餐,叫左:果仁焗三文魚、燒春雞。。另外加錢加湯、包、飲品及甜品。湯:青瓜湯。。味道一般而且涷。包:係幾好食,熱騰騰脆脆的,仲有香草牛油。主菜:三文魚:一般水準,係屋企都整到。主菜:燒春雞:味道可以的,但沒特別。甜品:芭芙:無特別,不吃也沒損失!食物嘅味道講完就到服務質數同等餐時間!由湯到主菜嘅上菜時間超過45分鐘,我嘅燒春雞係叫完餐等左20分鐘就黎!但個三文魚。。等左30分鐘,我雞都食左一半仲未黎,禁我就叫侍應跟下啦,但無回復。再等多5分鐘,我再搵侍應,佢睇完單走黎問我個三文魚跟飯定意粉定薯菜,我話薯菜。之後問佢係咪無落過單,佢無答我,叫我等一陣好快有!(侍應無解釋或說任何不好意思嘅說話)到我隻雞都食完已經過左45分鐘以上,我已好唔耐煩搵侍應,終於聽到一句唔好意思,再等多三分鐘個三文魚就到啦!我唔耐煩係因為要個老人家等成50分鐘先有得食,真係激死!到我地食完叫上甜品,又等左10分鐘都未有,當時我已黑面!有
因多人食飯,大概等左二十分鐘以上,都無咩所謂啦!
入到去,嘩。位同位之間嘅行人路逼到呢,有啲夾硬黎!
湯:青瓜湯。。味道一般而且涷。
包:係幾好食,熱騰騰脆脆的,仲有香草牛油。
主菜:三文魚:一般水準,係屋企都整到。
主菜:燒春雞:味道可以的,但沒特別。
甜品:芭芙:無特別,不吃也沒損失!

食物嘅味道講完就到服務質數同等餐時間!
到我地食完叫上甜品,又等左10分鐘都未有,當時我已黑面!
有位高級啲嘅女侍應見到我個樣就主動問我發生咩事,我當然全部講哂啦!
埋單最後比左9折我,但我無呢個需要!
我希望大埔店嘅侍應好好禁向荃灣店嘅侍應學習咩叫服務態度!同荃灣店跟本完全不同,唉。。

2013-07-07
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)