2012-12-13 73 views
今次係我第一次寫食評, 本來都無諗住要寫, 但係真係幾好食所以就Open個account, 跟住學人寫食評我同朋友叫左一個一份Wings同埋叫左一個pizza 雞翼有少少辣, 皮係好Crispy, 裏邊好Juicy, 肉汁沿住個叉流落嚟仲熱辣辣嘅添.Pizza係新口味 Parma Rocks Pizza, Rocket 菜小小苦味, 如果就咁食就真係唔係好啱我口味, 但係加埋Parma Ham 同埋蕃茄就完全唔同感覺, 一D都唔苦, 並且有一D特別既味, 之前從來未食過, 食完之後就想再食兩個人食左一份Wings同埋叫一個pizza之後已經好飽!!這裏店子小小, 比較擠擁, 但是又有熱鬧的感覺, 係中環soho每人都係百零蚊嘅晚餐, 仲要幾飽又要好食, 確實難得!!

我同朋友叫左一個一份Wings同埋叫左一個pizza

2012-12-12