2012-03-31 1 views
難得出街做野, 梗係book間餐廳去第二區食好野啦~ 大慨一點半黎到. 原來有兩層. 下面係reception, 酒吧setting, 但有兩間房可以book黎食飯, 環境都幾好. 上面就擺明係餐廳格局, 鍾意佢用白色做主色, 當日有陽光照入黎, 感覺幾舒服, 人都開心d. 檯同檯的距離可以接受. Set lunch係湯/沙律 + 三揀一主菜 + 餐飲. 加$可以要甜品.麵包: 兩款. 熱的. 蒜蓉包都幾好. 蒜蓉夠多. 蕃茄包好味, 軟度適中, 鍾意裏面有d蕃茄蓉. 羊扒: 羊扒夠淋, 唔鞋口, 蘇味亦唔強. 汁有d蔬菜粒響裏面, 好味到冇點過芥辣同薄荷汁. 另外有舊炸蕃薯, 唔油, 好味.咖啡: 普通.服務都ok, 不過由於我地黎時都幾晏, 所以服務好都正常.總結: 呢個價錢咁環境同食物質素幾抵食. 可以encore.

咖啡: 普通.

服務都ok, 不過由於我地黎時都幾晏, 所以服務好都正常.

$160 (Lunch)