Register
Login
Login
Sign in with facebook
OpenRice user login
Write a Review
中文
Search
Map Search
合益客家私房菜 Hop Yick
[ Closed ]
Overview
Review
(0)
lingkimi
JAN 12
生日早茶
初七生日,一班車友一齊飲生日開年早茶,
辦車會飯聚,泊車是頭號考慮因素,
還好是電單車,走鬼也比較方便。
大尾督內幾間食肆,常光顧的是泰國菜,但略嫌昂貴,
及後發現原來這家私房菜有早茶的,試試吧!
蝦餃:新鮮,皮適中,內有彈蝦;
燒賣:豬肉唔實,內有彈蝦;
牛肉:正常水平;
蘿蔔糕:新年仲叫蘿蔔糕??原本都係好靚仔同材料豐富,但見到佢真係有啲飽;
春卷:平時春卷長度嘅兩倍,幼身,饀弱啲,蔬菜類多;
咸水角:表面覺得炸唔夠時間,唔係太金黃,但食落好脆唔油膩,皮適中,饀多;
芝麻煎堆仔:表面係完美嘅,裡面有蓮蓉饀,唔知係咪一上枱就食,裡面仲好熱,糯米團仍然喺熱糯嘅狀態,食落太黏口,個感覺好奇怪,凍啲食應該會好啲,或者似傳統嘅裡面無饀仲好;
埋單連加一茶錢$305,六位每人$60,點心款式唔係太多,價錢略貴,
見到晚市私房茶,啲餸價錢仲甘,
椒鹽鮮魷要$98,未幫襯過,
不予置評。
Value for money
咸水角
We waited for...
0 min(s) (Dine-in)
Date
2012-01-29
We spent...
Approx. HKD60
Flag
Recommend
Recommended
Top
Authentic Hakka Food
Previous
Really enjoyed our meal the food wasn't too oily and not too salty like some other Hakka places we went to, the service was really good, and foods came fast. would defiantly visit again and rec...
« View more reviews
« View more photos
Report Type :
Review is suspected to be false
Content contains foul languages
Review does not belong to this Restaurant
Repeated
Others
Report Reason :
Please report in details for investigation.
Submit Done!
Cancel
Submit
Submit
生日早茶
辦車會飯聚,泊車是頭號考慮因素,
還好是電單車,走鬼也比較方便。
大尾督內幾間食肆,常光顧的是泰國菜,但略嫌昂貴,
及後發現原來這家私房菜有早茶的,試試吧!
蝦餃:新鮮,皮適中,內有彈蝦;
燒賣:豬肉唔實,內有彈蝦;