2012-01-09 46 views
星期日同男朋友拍拖: ) 星期日的新城市真係好多人, 睇完個咩star night 後就周圍搵野食, 最近既就係Mr. Steak Cafe等左一陣就入得嚕, 坐低冇耐WAITER就送上menu叫左個米蘭式烤龍蝦配澳洲和牛燒, 烤龍蝦好好味!! 雖然面頭既醬我麻麻地岩, 不過龍蝦好新鮮, 勁爽口, 好想再食多一隻和牛ok, 內在比較淋身, 點埋佢d牛肉汁味道好好第二樣是鱈場蟹腳, 藍蟹肉干邑龍蝦汁意大利扁麵, 龍蝦汁好濃郁, 而且好均勻地沾在每條意粉上, 伴著龍蝦汁的扁麵味道很yum yum!!!甜品叫左藍莓芝士餅, 芝士味道都幾濃, 藍莓酸酸甜甜都幾好味最後的餐飲我點了熱朱古力,朱古力味香濃,熱騰騰的一整杯飲下去,令整個人都暖和起來。飽飽的離開, 埋單大約每人三百左右, 早點休息, 明天又要上班嚕
星期日同男朋友拍拖: ) 星期日的新城市真係好多人,
等左一陣就入得嚕, 坐低冇耐WAITER就送上menu
和牛ok, 內在比較淋身, 點埋佢d牛肉汁味道好好

伴著龍蝦汁的扁麵味道很yum yum!!!

Menu
Menu