2011-09-07 76 views
話說昨晚友人好想食荷包鱔,便想起蛇王彪這裡。童年白切雞等這半隻雞足足15分鐘, 好吃的東西冇所謂!要形容"雞有雞味,皮脆肉滑"呢啲行貨嘢都有, 只不過我想講嘅係食返最簡單做法的雞啫!簡單就是美荷包鱔雞到了5分鐘後到, 鱔件肥美爽脆,酸梅味令鱔肉食起來不會太油膩,非常好吃!招牌菜絕對稱職跟著點了一味狗仔鴨及炒什菜八式炒什菜不一會菜到了, 用 "色 香 味" 來形容這一味菜餚很是貼切...讚令人氣憤的時段來臨了~ 點了一味狗仔鴨後約十五分鐘還未到便叫侍應跟單,此時順道點了香港炒飯外賣拿走,隨後十分鐘飯到了不過是碟上,於是叫侍應轉放外賣盒而狗仔鴨還是未到就再追問,這時櫃面好大聲的話一早話咗冇喇!你哋冇同客人講咩聽後非常氣憤便即時往埋單,不看由是可!!!!!!!一看居然收我兩碟炒飯錢$$$$上述道歉嘅理由就只是人手短缺
話說昨晚友人好想食荷包鱔,便想起蛇王彪這裡。
童年白切雞
等這半隻雞足足15分鐘, 好吃的東西冇所謂!
簡單就是美
招牌菜絕對稱職

跟著點了一味狗仔鴨及炒什菜
八式炒什菜

令人氣憤的時段來臨了~
這時櫃面好大聲的話一早話咗冇喇!
你哋冇同客人講咩
聽後非常氣憤便即時往埋單,不看由是可!!!!!!!
一看居然收我兩碟炒飯錢$$$$
上述道歉嘅理由就只是人手短缺