2011-04-23 89 views
難得同同事食個LUNCH,心理狀態已好好細蘇,阿金,西瓜與我一行四人行路去樂富。有人話去紅螞蟻,原來是紅蜻蜓我和阿金膽粗粗叫了咖喱(希望唔好係鼻涕HIN。。。)細蘇話:咖喱無寫馳名兩個字喎 。。。。(-_____- ')咖喱:南洋風味,有椰汁,無打HIN,不是甜甜那種。有青椒黃蕉洋蔥,但不是HK STYLE CURRY。謝天謝地,很感動。魚柳:薄薄的,味道OK,黏上很多汁。飯:是硬飯,有汁OK啦。滑蛋肉醬:西瓜說喜歡它茄味濃。我吃了一口,有點怪,不是一般的肉醬味,不過沒有一般肉醬的油。鮮茄蝦意:細蘇話有HEART之作(佢想快速攪拌阻我拍照!好彩影得快!) 他說蝦肉OK,而且唔少。這飲品是西瓜一到步便極力推薦的,不過為了慳幾蚊,我叫了熱檸茶。HEE HEE明明兩個都是靚仔,下次會叫佢地俾個靚樣真係OK喎。可以ENCORE。
難得同同事食個LUNCH,心理狀態已好好

我和阿金膽粗粗叫了咖喱(希望唔好係鼻涕HIN。。。)
好味
魚柳:薄薄的,味道OK,黏上很多汁。
飯:是硬飯,有汁OK啦。
B片腦漿
細蘇話好

他說蝦肉OK,而且唔少。
明明兩個都是靚仔,下次會叫佢地俾個靚樣
好多卡位(做咩嘴藐藐)
真係OK喎。可以ENCORE。
2011-04-21
$37 (Lunch)
好味
B片腦漿
好多卡位(做咩嘴藐藐)
  • 咖喱