2011-01-30 11 views
D三明治好似首飾咁擺得好靚,真係唔食得都睇得。佢地有套餐,我就揀左$58三件三明治加一個湯既套餐。 睇樣唔錯,係唔知好唔好食。。。。。。燒牛肉三明治:牛味夠,肉冇乜渣,加埋薄洋蔥片有一種好清新既感覺。蛋沙律火箭菜批:飽肚之選!黑芝麻為普通既蛋沙律帶出含蓄既香味。京蔥雞胸三明治:其實係北京填鴨,不過變左雞。醬汁甜甜地,雞胸肉都幾鮮嫩;蔥味唔會好似酒樓果D咁嗆,好謙虛咁為雞肉吊味。三件之中味道最濃,所以最後先食。洋蔥湯:個湯略咸左少少,不過都算大杯同埋好多洋蔥好足料。重點係個包同個湯真係好襯,我都唔捨得一啖食哂佢。

睇樣唔錯,係唔知好唔好食。。。。。。
好精緻
飽肚之選
好味唔肥膩~~~
塊包同個湯好襯~~
2011-01-22
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
$58 (Lunch)
飽肚之選
好味唔肥膩~~~
塊包同個湯好襯~~
  • Peking Chicken
  • Onion Soup